Θέλει να κρατήσει τον Ουάρντα η Ανόρθωση

Metrosport Team21 Νοεμβρίου 2021

Ο Αμρ Ουάρντα κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Ανόρθωσης. Ο Αιγύπτιος που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, μπορεί από τον προσεχή Ιανουάριο να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει το συμβόλαιο του. 

Οι δρόμοι που έχει μπροστά της η κυπριακή ομάδα είναι δύο: πρώτον να ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ή να τον παραχωρήσει στην προσεχή μεταγραφική περίοδο για να καρπωθεί οικονομικά οφέλη. Σε αυτή την περίπτωση όμως χρήματα δικαιούται και ο ΠΑΟΚ. 

Αν ο Ουάρντα ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με την Ανόρθωση το προσεχές καλοκαίρι και αποχωρήσει σε άλλη ομάδα ο ΠΑΟΚ δεν έχει να προσβλέπει σε έσοδα αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. 

Πάντως καθημερινά από την Κύπρο υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν την Ανόρθωση ήδη να σκέφτεται σοβαρά την ανανέωση του συμβολαίου του Ουάρντα πριν μπει στο τελευταίο εξάμηνο της τρέχουσας συνεργασίας τους. 

Η ανανέωση του συμβολαίου του Ουάρντα δεν είναι ο μοναδικός πονοκέφαλος για τους διοικούντες της Ανόρθωσης καθώς το καλοκαίρι αφού οι περισσότεροι ξένοι που έχουν στο ρόστερ τους, μένουν ελεύθεροι με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. 

Σε ότι αφορά τον Νινούα, ένας μυικός τραυματισμός τον έχει θέσει εκτός ομάδας. Οπως αναφέρουν τα κυπριακά δημοσιεύματα, έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και αυτός ήταν ο λόγος που έμεινε εκτός για τον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.