«Θέλουμε τον ΠΑΟΚ στο Final-4»

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΟΚ και Άρης κατάφεραν να προκριθούν στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών. Με αφορμή την μεγάλη επιτυχία των δυο ομάδων, αλλά και τη μεταξύ τους μάχη την Κυριακή (1/3, 17.00) στη Μίκρα για το Πρωτάθλημα, Εύα Χαντάβα και Λαμπρινή Κωνσταντινίδου φιλοξενήθηκαν στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Αρχικά, τον λόγο πήρε η Εύα Χαντάβα:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη πρόκριση στο Final -4 του Κυπέλλου. Είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τετράδα, οπότε η χαρά μας είναι διπλή. Παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα στο χθεσινό παιχνίδι με τη Θέτιδα, οι αλλαγές βοήθησαν, ώστε να πάρουμε το ματς και μαζί την πρόκριση. Εδώ που φτάσαμε, δεν φοβόμαστε κανέναν, παρά μόνο τον κακό μας εαυτό. Δεν έχω κάποια προτίμηση για αντίπαλο, αλλά τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση έχει ο Ολυμπιακός λόγω εμπειρίας.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Μίκρα:

«Είναι θετικό το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει στη Μίκρα, που είναι η έδρα μας. Στον πρώτο γύρο παίζαμε ατομικά κι αυτό έφερε κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Στον δεύτερο γύρο βελτιώσαμε την εικόνα μας και στόχος μας είναι να καλύψουμε τις απώλειες, ώστε να βρεθούμε στην τετράδα».

«Θέλουμε τον ΠΑΟΚ»

Στη συνέχεια, μίλησε η παίκτρια του Άρη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου:

«Μετά από 21χρόνια ο Άρης βρίσκεται σε Fina-4. Είναι μεγάλη διάκριση για τον Άρη αυτή η επιτυχία. Με τη βοήθεια του κόσμου μας καταφέραμε να υπερκεράσουμε το εμπόδιο του Αίαντα και να τσεκάρουμε το εισιτήριο για την τετράδα. Εδώ που είμαστε, αντίπαλο θα προτιμούσα να έχουμε τον ΠΑΟΚ. Πάντα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ τα βλέπουμε διαφορετικά. Όλα μπορούν να συμβούν εδώ που είμαστε, αφού μιλάμε για νοκ άουτ αγώνες. Πρώτος στόχος να πάμε τελικό και μετά αν μπορούμε να σηκώσουμε την κούπα για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας που μας δίνει απίστευτη βοήθεια σ΄ όλες τις αναμετρήσεις».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα:

«Περιμένουμε πώς και πώς το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτή αναμέτρηση. Να μην σκεφτούμε τι έγινε στον πρώτο γύρο που κερδίσαμε. Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να νικήσουμε και να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Άρη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.