Μπαστακός: «Θα κάνουμε τα πάντα για να δείξουμε ότι είμαστε Ηρακλής»

Δημήτρης Καλαϊτζής28 Οκτωβρίου 2021

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Καυτανζόλγειο, μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ηρακλή, ο επιθετικός της ομάδας, Μιχάλης Μπαστακός, που παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του συλλόγου.  

«Επιτέλους ξεκινάει η σεζόν έστω και με καθυστέρηση. Χρειάζεται να δείξουμε από την αρχή την δυναμική μας. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια αυτούς τους μήνες για να είμαστε έτοιμοι και να δίνουμε το 100% των δυνατότητων μας σε κάθε αναμέτρηση. Θέλουμε να αρχίσουμε την σεζόν με νίκη που θα την αφιερώσουμε στους φιλάθλους μας, οι οποίοι έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή ότι είναι στο πλευρό μας», είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Θα είναι μία δύσκολη σεζόν, καθώς στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν πολλές ανταγωνιστικές ομάδες, όμως δίνουμε την υπόσχεση πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να δείξουμε ότι είμαστε Ηρακλής. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να την αντιμετωπίσουμε. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, για να έχουμε ακόμα ένα επιπλέον συμπαίκτη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.