«Θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία, ο Κάνιας ήταν πρόκληση για εμάς»

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του Ιωνικού, Χάρης Λεωνάκης, και μίλησε για τις προσδοκίες της ομάδας του στο νέο πρωτάθλημα, την παραμονή του Σπανού στον πάγκο, τις μεταγραφές αλλά και τον Κάνιας που ξεχωρίζει από τους νεοαποκτηθέντες.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τις πολλές μεταγραφές του Ιωνικού: «Οι απαιτήσεις της Σούπερ Λιγκ 1 είναι μεγάλες και το επίπεδο υψηλό οπότε για να ανταποκριθούμε έπρεπε να κάνουμε μεταγραφές για να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Μια ομάδα που έρχεται από τη ΣΛ2 ξεκινάει από διαφορετική βάση το πρωτάθλημα, η ομάδα άλλαξε σε μεγάλο βαθμό για να αντέξει στις δύσκολες στιγμές».

Για τον στόχο της ομάδας: «Εχουμε κάνει ένα προγραμματισμό για να μείνουμε στην κατηγορία, αφού επιστρέψαμε μετά από πολλά χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο μπορούμε, ξεκινάμε με δύο δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε μεγάλες ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Αρης».

Για την παραμονή του Σπανού: «Η δουλειά του Σπανού έφερε τον Ιωνικό στην πρώτη κατηγορία και άξιζε την ευκαιρία να προπονήσει την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ».

Για το θέμα με τα τηλεοπτικά: «Το ποδόσφαιρο εκτός από ένα κορυφαίο κοινωνικό γεγονός, είναι και ένα εμπορικό γεγονός και έτσι η κάθε ομάδα προσπαθεί να κερδίσει κάτι καλύτερο αυτήν για να ανταπεξέλθει στο περιβάλλον της κατηγορίας. Η καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος στεναχώρησε τον κόσμο, αλλά το τηλεοπτικό είναι πολύ σημαντικό για τις ομάδες. Είναι βασική πηγή εσόδων για τις ομάδες. Η κάθε ομάδα παίρνει αυτό που της αναλογεί, οι πιο λαοφιλείς διεκδικούν κάτι παραπάνω, αλλά ομάδες όπως ο Ιωνικός διεκδικούν ό,τι μπορούν για να επιβιώσουν».

Για τη μεταγραφή του Κάνιας: «Συνολικά παίρνουμε τις αποφάσεις στον Ιωνικό, ο Κάνιας έχει βάλει τη σφραγίδα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ήταν μια πρόκληση να τον φέρουμε, ο προπονητής είχε άποψη για τον παίκτη, μας ανεβάζει το επίπεδο σαν ομάδα».

Για τον Κωνσταντινίδη: «Γίνονται συζητήσεις και ευελπιστούμε πως θα καταλήξουμε σε μια συμφωνία, για να μας βοηθήσει μέσα στη χρονιά όπως και οι υπόλοιποι παίκτες».

Για τον κόσμο του Ιωνικού: «Ο κόσμος του Ιωνικού είναι ο 12ος παίκτης και βοηθάει την ομάδα, πάνε πολύ καλά τα διαρκείας, δεδομένων των συνθηκών».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.