«Θέλουμε ένα γήπεδο… κόλαση, ξανά να είστε ο 12ος παίκτης μας!»

Γιώργος Ζαΐρης08 Απριλίου 2024

Η Κλαμπ Μπριζ όπως και ο ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για τον αγώνα της προσεχούς Πέμπτης (11/4, 22.00) και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου γίνεται κάλεσμα ώστε το γήπεδο να είναι κατάμεστο. 

Πριν παραθέσουμε την ανακοίνωση του βελγικού συλλόγου, πρέπει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ των βελγικών ΜΜΕ, το sold out δεν είναι δεδομένο καθώς μέχρι χθες είχαν πουληθεί 20.000 εισιτήρια.  

Σε κάθε περίπτωση, στην προσεχή αντίπαλο του Δικεφάλου ελπίζουν πως η σημασία του αγώνα αλλά και η πρόσφατη σπουδαία νίκη απέναντι στην Αντερλεχτ θα αποτελέσουν ισχυρά κίνητρα ώστε ο κόσμος να δώσει ένα δυναμικό «παρών». 

Μάλιστα στην ανακοίνωση σημειώνεται: «Απέναντι στην Αντερλεχτ, για ενενήντα λεπτά απολαύσαμε ένα γήπεδο να… βρυχάται! Τώρα, θέλουμε ξανά ένα γήπεδο κόλαση την Πέμπτη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Εσείς θα μας δώσετε την ώθηση για να κάνουμε το πρώτο βήμα για να βρεθεί η ομάδα στην ημιτελική φάση. Αγοράστε το εισιτήριο σας! Θέλουμε ξανά να είστε ο 12ος παίκτης μας!» σημειώνεται στην ανακοίνωση του βελγικού συλλόγου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.