Θέλει το πέμπτο «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα 

Metrosport Team05 Δεκεμβρίου 2021

Μετά τις εκτός έδρας νίκες στην Τρίπολη, το Αγρίνιο, το Ηράκλειο της Κρήτης και την Λεωφόρο, ο Δικέφαλος (που έχει μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών μακριά από την Τούμπα) θέλει στο σημερινό, πονηρό από κάθε άποψη παιχνίδι του με αντίπαλο τον Ιωνικό, να πετύχει την πέμπτη εκτός έδρας νίκη του, σε ματς που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει στο Καραϊσκάκη, σε ματς κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και στο Περιστέρι. Το σημερινό ματς (ώρα έναρξης στις 17:15 σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5) θα είναι το έβδομο συνολικά για το Πρωτάθλημα, μακριά από την Τούμπα.

Ο Δικέφαλος διεκδικεί το πέμπτο “διπλό” σε μία δύσβατη έδρα. Για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα συμμετέχει στην αποστολή ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, που είχε υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο πριν από την αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη, στις αρχές Νοεμβρίου και από τότε ακολουθεί θεραπείες. Δεν ήταν παρών στην αποστολή της ομάδας στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με την Λάρισα, είναι όμως καλά και εφόσον του δοθεί η ευκαιρία, θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ αναχώρησαν χθες το απόγευμα με πτήση τσάρτερ με προορισμό την Αθήνα και κατέλυσαν σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αντρέ Βιεϊρίνια και Αλεξάντρου Μιτρίτσα , οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, όπως κι ο Νέλσον Ολιβέιρα. Εκτός έμεινε και ο ανέτοιμος, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, Χοσέ Ανχελ Κρέσπο όπως και ο επίσης ανέτοιμος Ροντρίγκο που έχασε προπονήσεις λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες. Κατά συνέπεια στην αποστολή του ΠΑΟΚ που βρίσκεται από χθες στην Αθήνα (με την ανάλογη διοικητική υποστήριξη) συμμετέχουν οι εξής παίκτες:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.