«Θέλει σταθερότητα σε πρόσωπα και απόδοση, σε αυτές τις θέσεις χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης και μίλησε για το διπλό του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, κάνοντας ειδική μνεία στους Μπίσεσβαρ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους Εσίτι και Κούρτιτς.

«Συγκινητικό να σε θυμούνται τόσοι άνθρωποι την ημέρα της γιορτής σου. Ένα χρόνια πολλά θέλω να πω στον Μιχάλη Μπέλλη που είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να προσθέσει για το διπλό του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο:

«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι σε γεμάτο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι έχει αλλάξει. Είδαμε παίκτες που στα προηγούμενα ματς δεν πήγαν καλά, να έχουν άλλο πρόσωπο στη Λεωφόρο. Ήταν ένα αποτέλεσμα που βοηθάει και στην ψυχολογία της ομάδας ενόψει της συνέχειας. Μείναμε έκπληκτοι με τον Εσίτι και τον Κούρτιτς. Είχαν 94% εύστοχες πάσες στον αγώνα και είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε λάθη στη μεσαία γραμμή. Όμως υπήρχαν προβλήματα στην άμυνα. 

Είδαμε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με την Κοπεγχάγη. Έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του ο ΠΑΟΚ. Μπίσεσβαρ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι βαρόμετρα για τον ΠΑΟΚ. Αν με την Κοπεγχάγη είχαμε παίκτες με σταθερή απόδοση, δεν θα χάναμε. Στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ατρόμητο θέλει σταθερότητα σε πρόσωπα και απόδοση. Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να είναι σταθεροί στην απόδοσή τους. 

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς σε κάθε παιχνίδι είναι πρώτος παίκτης και αυτό θέλουμε να το βλέπουμε απ΄όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Λουτσέσκου αξιολογεί καθημερινά το υλικό και έχει την ευθύνη. Στη Λεωφόρο έδωσαν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτή η εμφάνιση πείθει. 

Αν ο Μαουρίσιο στο 73΄ έκανε το 2-1, θα λέγαμε άλλα πράγματα σήμερα. Πρέπει να διορθωθούν τα λάθη για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να κυνηγήσει τον τίτλο. Θέλει σταθερότητα σε όλες τις θέσεις. Και σε άλλα παιχνίδια βλέπουμε τα ίδια λάθη από τον Τέιλορ. Στο επιθετικό κομμάτι είναι πολύ καλός, πρέπει να βελτιώσει το αμυντικό για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Σε κάθε ματς βλέπουμε διαφορετικά πρόσωπα σε θέσεις. Για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θέλουμε αριστερό μπακ, πλάγιο και στόπερ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.