Θέλει σερί νικών ο ΠΑΟΚ, για το διπλό και στο Αγρίνιο - οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης22 Σεπτεμβρίου 2021

Τρίτη αγωνιστική της Superleague και ήδη όλοι οι διεκδικητές του τίτλου είχαν βαθμολογικές απώλειες. Ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη, θέλει δεύτερη σερί εκτός έδρας επιτυχία γνωρίζοντας φυσικά πως αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι στον Παναιτωλικό. 

Stoiximan Master: Έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα! 

To διπλό στο Αγρίνιο για τον Δικέφαλο δίνει 1.53 ενώ αξίζει η ενασχόληση και με το over 2.50 γκολ στο 2.12 παρότι ο Λουτσέσκου δεν έχει κρύψει πως τον νοιάζει αυτή τη χρονική περίοδο αποκλειστικά το αποτέλεσμα και όχι το να προσφέρει όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα η ομάδα του. 

Από σκορ κρατάμε το 0-2 στο 6.60 και το 1-2 στο 8.75. 

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπι στο «Βικελίδης» μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού που και οι δύο προέρχονται από ήττες και κακές εμφανίσεις.

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ! 

Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη στο 2.35 ενώ επιλογή αποτελεί και το G/G στο 1.85 με τον Άρη πάντως να μην έχει σκοράρει στους δύο αγώνες του για το πρωτάθλημα.

Εύκολο αναμένεται να είναι το έργο του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ που υποδέχονται τον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία αντίστοιχα. 1 και over 2.50 γκολ στον αγώνα του «Καραϊσκάκης» σε απόδοση 1.62 και 1 στο ΟΑΚΑ στο 1.34. 

 21+ 

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ 

 | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας 

 | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 

 | Παίξε Υπεύθυνα 

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.