Θέλει ΠΑΟΚ και το...δείχνει ο Νάρει, τι γίνεται με Ρέντε και Μπουένο

Metrosport Team15 Ιουνίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ. Καστάνης – Κ. Πετρωτός – Γ. Ζαϊρης

Λίγες μόλις ημέρες μετά την δημοσιοποίηση του θέματος (από τη Metrosport) για το έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κάλεντ Νάρεϊ και την καταγραφή όλων των δεδομένων για τον 27χρονο εξτρέμ της Φορτούνα, που είναι και ο πρώτος σκόρερ της γερμανικής ομάδας, σημειώνονται νέες εξελίξεις.

Ποιες είναι αυτές; Ο Νάρεϊ που αποτελεί βασικό στόχο του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ζοσέ Μπότο τον έχει αξιολογήσει θετικά και έχει συζητήσει απευθείας με τον παίκτη, προχώρησε σε μία κίνηση που δείχνει πολλά.

Όπως μετέδωσαν χθες γερμανικά μέσα, ο Νάρεί, ζήτησε από την διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσει, να του δώσει την δυνατότητα να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα της αρεσκείας του. Ο ΠΑΟΚ που παρακολουθεί το θέμα, περιμένει να ανάψει το πράσινο φως από την γερμανική ομάδα, με βάσει τα στοιχεία όμως που υπάρχουν, θα χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμη.

Ο 27χρονος εξτρεμ συμμετείχε κανονικά στην πρώτη προπόνηση της Φορτούνα με φόντο τη νέα σεζόν, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τα γερμανικά ΜΜΕ, τα οποία επεσήμαναν πως: “Ο πρώτος σκόρερ της Φορτούνα που επιθυμεί διακαώς να μεταπηδήσει σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας ήταν παρών στην πρώτη συγκέντρωση». 

Μάλιστα, δια στόματος του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, του Κλάους Άλοφς, σημειώθηκε χαρακτηριστικά πως: «Ο Κάλεντ μας εξέφρασε την επιθυμία του και το καταλαβαίνω, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι οι γενικές συνθήκες πρέπει να είναι κατάλληλες για εμάς. Δεν είναι θέμα που θα μπορούσε να μας προκαλέσει αναταραχή. Έχουμε ακόμη χρόνο».

Οι δηλώσεις του Κλάους Άλοφς είναι προσεκτικές, παραδέχεται πως ο βασικός παίκτης της ομάδας θέλει να φύγει, όμως διευκρίνισε πως τις συνθήκες για την ενδεχόμενη παραχώρησή του, θα τις καθορίσει η Φορτούνα. Σε κάθε περίπτωση, ο Νάρεϊ ζητά να φύγει, ο ΠΑΟΚ είναι στάντ μπάϊ, τον θέλει ξεκάθαρα γιατί στο πρόσωπό του βλέπει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορέσει να κάνει την διαφορά.

Μάρκο Ρέντε για την ισχυροποίηση της άμυνας

Ο Μπότο “τρέχει” πολλές υποθέσεις παράλληλα, θέλει να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας πως ο χρόνος τον πιέζει, όμως κακά τα ψέματα έχει εστιάσει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αφενός εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι η άμυνα. Μετά την οριστική αποχώρηση και του Κρέσπο, πρέπει να αποκτηθεί ένας ακόμη στόπερ. Αυτή την στιγμή, δεδομένος είναι ο Ιβάν Νάσμπεργκ που μένει ελεύθερος από την Βαλερένγκα. Εχει υπογράψει με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής, έχει εστιάσει εδώ και αρκετές ημέρες όπως είχε αναφέρει η Metrosport στο αποκαλυπτικό της ρεπορτάζ, στον 25χρονο Γερμανικό αμυντικό, Μάρκο Ρέντε. Ο παίκτης είναι σύμφωνος να έρθει στον ΠΑΟΚ. 

Πρέπει όμως να συναινέσει και η ομάδα του. Ο Δικέφαλος θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματά του, απλά χρειάζεται και η συγκατάθεση της διοίκησης της Χέρακλες. Το τελευταίο διάστημα, ο αθλητικός της διευθυντής έκανε “νερά”, φαίνεται όμως πως θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει τον Ρέντε, άμεσα, το αργότερο έως την έναρξη της προετοιμασίας.

Στάση αναμονής για τον Μπουένο

Ο υψηλόσωμος (1,91) κεντρικός αμυντικός της Χιρόνα, ο 23χρονος Σαντιάγκο Μπουένο εξετάζεται σοβαρά από τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ. Υπάρχει ενδιαφέρον, καταγραφή των δεδομένων της αξίας του παίκτη, όμως θα πρέπει να τηρηθεί και μία στάση αναμονής. 

Γιατί; Πρακτικά διότι την Κυριακή, η Χιρόνα, ομάδα στην οποία ανήκει ο Μπουένο, παίζει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα της, με αντίπαλο την Τενερίφη. Το “έπαθλο” για τον νικητή του προαναφερόμενου ζευγαριού είναι η άνοδος στη La Liga. Εφόσον η Χιρόνα τα καταφέρει, θα δυσκολέψει η περίπτωση. Εάν δεν πετύχει τον στόχο της, τότε θα ανοίξει ο δρόμος, για την μετακίνηση του παίκτη στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.