Θέλει νέα νίκη αλλά γνωρίζει τις παγίδες κόντρα στον Βόλο, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης13 Νοεμβρίου 2022

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση και την εύκολη νίκη επί του Ιωνικού, ο ΠΑΟΚ θέλει να ξεπεράσει το υψηλότερο αγωνιστικό εμπόδιο του Βόλου πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η 13η αγωνιστική έχει σπουδαίες αναμετρήσεις και πολλές επιλογές στη Stoiximan.

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε βελτιωμένος απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ιωνικό και είναι το φαβορί για τη νίκη επί του επικίνδυνου Βόλου. Ο άσος δίνει 1.47 ενώ θα σας... ξανακουράσουμε επιμένοντας πως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στα γκολ. 

Πολύ επιθετικές ομάδες και οι δύο είναι ικανές να μας προσφέρουν το over 2.50 γκολ του 1.85 και το G/G στο 2.02. Σε match combo των δύο συγκεκριμένων επιλογών έχουμε απόδοση 2.50.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι στην καλύτερη του κατάσταση μετά από ένα πολύ δύσκολο χρονικό διάστημα και είναι η πιο πιθανή επιλογή για anytime σκόρερ στο 2.60. Αξίζει το ρίσκο και στο 6.70 του Μπράντον Τόμας ως τελευταίος σκόρερ. 

Το νέο Bet Builder της Stoiximan είναι εδώ! Συνδυάζεις διαφορετικά Bet Builder σε ένα δελτίο!

Η 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου έχει σημαντικές αναμετρήσεις με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ να ξεχωρίζει. Over 2.50 γκολ στο 2.02 η επιλογή μας ενώ προτείνουμε και το G/G του 2.05 στα Γιάννινα μεταξύ ΠΑΣ και Άρη.

21+

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

| Παίξε Υπεύθυνα

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.