«Θέλει Μπεσίκτας ο Πρίγιοβιτς, δεν μπορεί να τον πάρει λόγω FFP ο ΠΑΟΚ»

Γιώργος Καραγιάννης05 Δεκεμβρίου 2019

Ο Αλέξανταρ Πρίγιοβιτς είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος στην Αλ Ιττιχάντ και ψάχνει τρόπους να αποχωρήσει απο την ομάδα της Αραβίας.

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του είναι η Μπεσίκτας η οποία θέλει να τον κάνει δικό της στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο σύμφωνα με την «Fanatiκ» .

Οπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, δημοσιογράφος τουρκικού ραδιοφωνικού σταθμού αναφέρει ότι οι «μαυραετοί» εξετάζουν την περίπτωση του Σέρβου φορ και πως η μεταγραφή μπορεί να γίνει με τη μορφή δανεισμού από την Αλ Ιτιχάντ.

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι ο 30χρονος επιθετικός αμείβεται με 5 εκατομμύρια ευρώ στην αραβική ομάδα ενώ ίδιος θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη πιστεύει ότι μπορεί να δείξει την αξία του στην Μπεσίκτας.

Παράλληλα τονίζουν ότι ο ΠΑΟΚ, τον οποίο θεωρούν πιθανό προορισμό για τον Πρίγιοβιτς, έχει οικονομικά προβλήματα λόγω του Financial Fair Play και θεωρούν δύσκολη την επιστροφή του στην Τούμπα.

Ο «Πρίγιο» έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Τουρκία με την φανέλα της Μπολούσπορ.

Προ ημερών, η «Fanatik» είχε αναφερθεί για πρώτη φορά στο θέμα μιας ενδεχόμενης μετακίνησης του Πρίγιοβιτς στην Μπεσίκτας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.