Θέλει «καθαρή» νίκη ο ΠΑΟΚ, όλα για όλα ο Άρης με Ολυμπιακό, οι αποδόσεις της Stoiximan 

Metrosport Team10 Φεβρουαρίου 2021


Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την πρόκριση απέναντι στη Λαμία αλλά με πρόσφατη την «πληγή» της βαθμολογικής απώλειας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, δεν θέλει άλλες... εκπλήξεις. Ο Άρης γνωρίζει πως θέλει μια υπέρβαση αλλά είναι ικανός να την πετύχει και ας είναι απέναντί του ο Ολυμπιακός.

 Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ! 

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας δίνει 1.14 αλλά είναι δεδομένο πως το ενδιαφέρον θα συγκεντρώσουν οι επιλογές των γκολ αλλά και των τελικών σκορ.

 Το over 2.5 γκολ προσφέρεται στο 1.57 και το G/G που είναι και ο αρχικός στόχος της Λαμίας 2.90. Τρία σκορ που θα τραβήξουν την προσοχή είναι το 2-0 (5.25), το 3-0 (5.75) και το 3-1 (13.50). 

Στο Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο με τη νίκη του Άρη στο 9.75 να είναι πολύ ελκυστική ως απόδοση. Το ίδιο και το G/G στο 1.90. 

Η ΑΕΚ δύσκολα θα απειληθεί από τον ΝΠΣ Βόλο (1.30), αρκεί να παρουσιαστεί όσο σοβαρή πρέπει απέναντι σε μια ομάδα που αξίζει σεβασμού. 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. 

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.