Θέλει και το τρόπαιο η μικτή Κ14 της ΕΠΣΜ (δηλώσεις)

Metrosport Team01 Ιουνίου 2023

H μικτή Κ14 της ΕΠΣ Μακεδονίας προκρίθηκε στον τελικό του πανελλήνιου Πρωταθλήματος εθνικών ομάδων μετά τη νίκη της επί της ΕΠΣ Αρκαδίας. 

Πλέον θέλει και το τρόπαιο και για να το κατακτήσει πρέπει να νικήσει  την ΕΠΣ Αθηνών

Μετά τον αγώνα με την Αρκαδία δήλωσαν:

 Στέφανος Κρεμέζης (προπονητής): Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και πιο νωρίς. Ο αντίπαλος είχε στο μυαλό του να οδηγήσει το παιχνίδι στα πέναλτι, αν και είχε και αυτός καλή εικόνα. Ημασταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Υπήρξαν κάποιες υποψίες αντεπιθέσεων από τον αντίπαλο, αλλά τις αντιμετωπίσαμε σωστά. Μας έλειπε το καθαρό μυαλό, παρόλα αυτά βγάλαμε φάσεις και το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Συνεχίζουμε προσγειωμένοι. Ελπίζουμε ο τελικός να γίνει σε ένα καλό γήπεδο.  Να πάρουν τις εμπειρίες τα παιδιά και εδώ που φτάσαμε θέλουμε και το τρόπαιο».

 Ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Μακεδονίας Παναγιώτης Γιουρούκαλης είπε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την πρόκριση και τα σωματεία που διέθεσαν τους ποδοσφαιριστές τους απρόσκοπτα. Πλέον θέλουμε να συνεχίσουμε την παράδοση της ΕΠΣΜ στις κατακτήσεις τροπαίων. Να ευχαριστήσουμε την ΕΠΣ Φθιώτιδας και τον πρόεδρο της για την άριστη φιλοξενία».

 Ποδοσφαιριστές της ΕΠΣΜ τόνισαν: Μιχάλης Παπαδόπουλος: «Είμαστε περήφανοι για την πρόκριση μας στον τελικό. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην ένδοξη παράδοση της ΕΠΣΜ που πετυχαίνει διακρίσεις σε αυτόν τον θεσμό. Θα αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση για να φέρουμε ακόμη ένα τρόπαιο στην Θεσσαλονίκη».

 Νίκος Τελίδης: «Εγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Είχαμε αρκετές χαμένες ευκαιρίες αλλά περάσαμε στον τελικό και τώρα θέλουμε να πάρουμε και το τρόπαιο».

 Χριστόφορος Λαζαρίδης: «Παίξαμε δυνατά. Είχαμε πολύ καλή εικόνα. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Το 1-0 δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα. Πλέον θέλουμε να κατακτήσουμε και το Πρωτάθλημα».

 Φώτης-Γιώργος Μεταξάς: «Είμαι στενοχωρημένος γιατί έχασα δύο γκολ αλλά χαρούμενος από το αποτέλεσμα και την ομαδική προσπάθεια που έφερε το νικηφόρο αποτέλεσμα και την πρόκριση μας στον τελικό. Δίνουμε την υπόσχεση ότι θα φέρουμε το Πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.