Θέλει και το Πρωτάθλημα ο Κεραυνός Αγ. Παύλου, με πολλά νέα παιδιά η ΠΑΕ Τερψιθέας Ευαγγελίστριας

Χρήστος Λιάπης18 Απριλίου 2024


Ο Κεραυνός Αγίου Παύλου πέτυχε την άνοδο και τώρα θέλει να κατακτήσει και το Πρωτάθλημα. 

Μια προσπάθεια ετών έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και μετά τον αγώνα με την ΠΑΕ Τερψιθέας Ευαγγελίστριας στον Γρηγόρη Μισαηλίδη τόνισαν:

Ηλίας Γαλανόπουλος (προπονητής): «Εγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ανταγωνιστικό, έχοντας να αντιμετωπίσουμε νεαρά παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και μας δυσκόλεψαν πολύ. Σημαντικό είναι να βλέπεις αυτά τα παιδιά στα γήπεδα της Ενωσης. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμη. Επιτυχία είναι η άνοδος και έχει να συμβεί επτά χρόνια. Πρόκειται για προσπάθεια ετών. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που είναι οι πρωταγωνιστές και στη διοίκηση η οποία στηρίζει αυτό το έργο». 

Μίλτος Κοσμίδης (αρχηγός): «Εγινε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Αν και αντίπαλος δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο έπαιξε δυνατά και του αξίζουν συγχαρητήρια. Περήφανοι είμαστε για αυτό που καταφέραμε. Στόχος πλέον είναι ο τίτλος». Ανδρέας Νικολάου: «Μένουν δύο παιχνίδια και στόχος είναι το Πρωτάθλημα».

Βαγγέλης Πατετσίνης: Βγήκε η δουλειά που έκανε η ομάδα στο γήπεδο. Δίκαια ανεβήκαμε κατηγορία παρά τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίσαμε όλη τη χρονιά. Η προσπάθεια συνεχίζεται». Ανδρέας Κετσιτζίδης: Πετύχαμε ότι δεν καταφέραμε πέρσι. Στόχος τώρα είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος» 

Από πλευράς ΠΑΕ Τερψιθέας Ευαγγελίστριας τόνισαν: Αντώνης Κρινίτσας (προπονητής): «Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε, πολύ δυνατό, έχοντας να αντιμετωπίσουμε μια καλά οργανωμένη ομάδα με έμπειρους παίκτες ενώ εμείς αντιπαραθέσαμε ένα νεανικό σύνολο. Η ομάδα από τη στιγμή που σώθηκε παίζει χωρίς άγχος και πίεση. Παίζουν παίκτες και πιο νεαρής ηλικίας και αποδίδουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, δίνοντας την ευκαιρία στα νέα παιδιά να εξελιχθούν μέσα από ανταγωνιστικά παιχνίδια που προσφέρει αυτή η κατηγορία».

Νίκος Τάπαλης: «Ηταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Παίζαμε με τον πρωτοπόρο. Αντεπεξήλθαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι μαθαίνοντας και από τα λάθη μας. Αποσκοπούμε στην ατομική και ομαδική βελτίωση». 

Αντώνης Χρυσάφης: «Παίζαμε με μια ομάδα που ανέβηκε κατηγορία και διεκδικεί το Πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που σωθήκαμε κοιτάμε να ετοιμάζουμε παίκτες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.