Θέλει Γκάρετ και Σόρτερ ο Μέξας στον Ηρακλή

Στέλιος Παρθενάκης30 Νοεμβρίου 2021

Μπορεί να χάθηκαν πολλές πολύτιμες μέρες για την ενίσχυση της ομάδας μέσα στη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά ο Κώστας Μέξας καταβάλλει προσπάθεια ώστε να καλύψει τουλάχιστον το κενό του αποχωρήσαντος Λιντς στη θέση του σέντερ, λίγο πριν τον αγώνα με τον Κολοσσό την Κυριακή.

Ξεχώρισε την περίπτωση του έμπειρου, αριστερόχειρα Αμερικανού σέντερ, Μπράντον Γκάρετ (31,2.06), ο οποίος έχει μεγάλη θητεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα και προσφάτως αγωνίστηκε στην ουγγρική Κέρμεντ, με τις διαπραγματεύσεις του Ηρακλή μαζί του να βρίσκονται κοντά στα όρια της συμφωνίας.

Ακόμα, ως αντικαταστάτη του Τέρνερ ο Μέξας θέλει τον Σάνον Σόρτερ (32, 1.93) που παίζει στην Τουρκία στην Μπελεντίγιε, η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Ο Σόρτερ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό όταν πρόπερσι έπαιξε στον ΠΑΟΚ.

Ο χρόνος πιέζει, ενώ και το οικονομικό είναι πάντα πρόβλημα, αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρειάζεται ενίσχυση άμεσα. Το διάστημα της διακοπής ξοδεύτηκε χωρίς να γίνει κάποια κίνηση, δείγμα της ανοργανωσιάς στα εσωτερικά της ΚΑΕ!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.