Θέλει διαρκείας ο κόσμος, στο πρόγραμμα συνέντευξη Τύπου στον ΠΑΟΚ

Στέλιος Παρθενάκης05 Αυγούστου 2020

Οι συντονισμένες κινήσεις και η διαμόρφωση του ρόστερ με καίριες προσθήκες σε όλα τις θέσεις έφερε ικανοποίηση και ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Αυτό γίνεται αντιληπτό από τα σχόλια του κόσμου στα επίσημα social της ομάδας, όπου μεταξύ άλλων ζητείται να βγουν όσο πιο νωρίς γίνεται τα εισιτήρια διαρκείας. “Βγάλτε τα και θα είμαστε κοντά σας”, είναι το μήνυμα που βγαίνει, άσχετα με την πορεία που θα έχει η πανδημία. Ο ΠΑΟΚ με την παρουσία του Θανάση Χατζόπουλου έχει αποκτήσει οικονομική αξιοπιστία και πλάνο.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι επαφές για τους διακανονισμούς παλαιότερων οφειλών. Στις τάξεις του Δικεφάλου γνωρίζουν ότι πρέπει να διευθετήσουν όλες τις υποθέσεις που μπορεί να απειλήσουν την βιωσιμότητα της ΚΑΕ. 

Πάντως, δεν αποκλείεται μέσα στον Αύγουστο να γίνει συνέντευξη Τύπου από τη μεριά του Θανάση Χατζόπουλου, αλλά ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πότε. Ίσως, θα πρέπει να υπάρχει μια ολοκλήρωση επαφών και κινήσεων σε όλα τα επίπεδα, ώστε να γίνει σφαιρική ενημέρωση για όλα όσα έχουν γίνει από την τριμελή διοίκηση των “ασπρόμαυρων”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.