Άρης: Θέλει άμεσα τον Μανού Γκαρθία στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Στράντζαλης21 Ιουλίου 2022

Κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες απομένουν, που αφορούν στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας με την Σπόρτινγκ Χιχόν, ώστε να ολοκληρωθεί το deal της μεταγραφής του Μανού Γκαρθία με τον οποίον ο Αρης έχει έλθει σε συμφωνία. Στόχος των Κιτρινόμαυρων είναι να διευθετήσουν άμεσα αυτές τις εκκρεμότητες ώστε ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη Θεσσαλονίκη, αν γίνεται και μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ασφαλώς, ο Γκαρθία δεν προλαβαίνει να δηλωθεί για τους αγώνες με την Γκόμελ. Ωστόσο, αν ο Αρης περάσει στον γ΄ προκριματικό γύρο τότε ο 24χρονος θα είναι μια σημαντική και απαραίτητη προσθήκη στο πλάνο του Μπούργος. Το θετικό είναι πως ο Γκαρθία έχει αγωνιστικό ρυθμό καθώς βρίσκεται στην προετοιμασία της Χιχόν και μάλιστα χθες με την ισπανική ομάδα έδωσε φιλική αναμέτρηση.

Στο μεταξύ, ο Σάντι Μίνα ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Θέλτα, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ομάδα του Βίγκο αναγκάστηκε να δεχθεί πίσω τον 27χρονο επιθετικό, μετά τις νομικές ενέργειες του ποδοσφαιριστή. Αυτό σημαίνει πως ο Αρης, αν και πάλεψε πολύ την υπόθεσή του, αφήνει πίσω (για την ώρα τουλάχιστον) τον Σάντι Μίνα και στρέφεται στις εναλλακτικές επιλογές, ενδεχομένως και στις νέες περιπτώσεις επιθετικών που θα προκύψουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.