Στήλες The Mediterranean

«The Mediterranean»: Γκολ για τέταρτη φορά στο μαδριλένικο ντέρμπι

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2024

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Ντέρμπι έχουμε σίγουρα, ενδιαφέρον έχουν μεγάλο από κάθε άποψη και θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά.

Στο μεγάλο derbi d’ Italia ανάμεσα σε Ίντερ και Γιουβέντους, έχουν προβάδισμα οι Νερατζούρι, αλλά δεν κράτησα επιλογή, μετά από σκέψεις σε 1 και σε goal goal. Η όλη κουβέντα με τη διαιτησία ίσως επηρεάσει τη Γιουβέντους, που ούτως ή άλλως πρέπει να παίξει πιο δυνατά για να αλλάξει τις ισορροπίες. Κάρτες πιθανώς να έχει το ντέρμπι, δε θα έλεγα «όχι» και σε κανένα πέναλτι που το βλέπω οριακά πάνω από το 3,00.

Η Μίλαν έχει χάσει την επαφή με Ίντερ και Γιουβέντους, μένει σταθερά στην 3η θέση και συνεχίζει ένα καλό σερί τελευταία. Κόντρα στη Φροζινόνε που έχει ανέβει στα τελευταία παιχνίδια, έχει ευκαιρία να πάρει βαθμούς. Σκοράρει με ρυθμό η Μίλαν, πιστεύω πως θα κινηθεί σ’ αυτά τα δεδομένα κόντρα στη Φροζινόνε που αμυντικά έχει θέματα να αντιμετωπίσει.

Αξία νομίζω πως έχει το goal goal στο Μπέργκαμο ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Λάτσιο. Αμφότερες βρίσκονται στον όμιλο ομάδων από 4η ως 10η θέση που τους χωρίζουν μόλις 5 βαθμοί και δίνουν τη μάχη για το εισιτήριο του επόμενου Champions League. Η Αταλάντα στο 2024 μετρά μόλις μια απώλεια την ισοπαλία στο Ολίμπικο με τη Ρόμα, έχοντας ρυθμό στο σκοράρισμα. Ρυθμό που τον έχασε η Λάτσιο μετά την επιστροφή από το Supercoppa, αλλά ο Σάρι θα έχει πλέον Ιμόμπιλε και Τζακάνι διαθέσιμους. Πολύ γεμάτο και ενδιαφέρον το 3-2 του πρώτου γύρου στη Ρώμη. Υψηλό και με πιθανότητες το goal goal

Στην Ισπανία η Μπέτις υποδέχεται στο Βιγιαμαρίν τη Χετάφε. Φαντάζει ένα από αυτά τα ματς που ξέρει να τα παίρνει στην έδρα της και το έχει επαναλάβει φέτος ως ένα βαθμό. Με στόχο να μειώσει την απόσταση από τις ευρωπαϊκές θέσεις, θα είναι και πιο ξεκούραστη από τη Χετάφε που την Πέμπτη (1/2) έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς που εκκρεμούσε. Η δύναμη της Μπέτις στο Βιγιαμαρίν, το ενδεχόμενο κούρασης της Χετάφε και η αδύναμη εικόνα της εκτός έδρας, στην έδρα με οδηγεί.

Αν και πιστεύω στη νίκη και της Χιρόνα επί της Σοσιεδάδ, κράτησα το Goal Goal & Over 2,5 στο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο. Θα ψάξει «απάντηση» η Ρεάλ για τον αποκλεισμό στο Copa del Rey, αλλά και την πρώτη της νίκη φέτος απέναντι στους Ροχιμπλάνκος. Τρεις φορές βρέθηκαν φέτος οι δύο αντίπαλοι της Μαδρίτης και στις τρεις είχαμε πολλά γκολ (1-3/3-3/3-2), με καλό σερί από νίκες και ψυχολογία θα μπουν στο ντέρμπι, ικανότατους ποδοσφαιριστές έχουν αμφότερες να μας δώσουν ακόμη ένα ντέρμπι με γκολ…

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΜΙΛΑΝ 2 & Over 1,5

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΛΑΤΣΙΟ G/G

ΜΠΕΤΙΣ - ΧΕΤΑΦΕ 1

ΡΕΑΛ Μ. - ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. G/G & Over

Γράφει ο: Παναγιώτης Σωτηρόπουλος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.