Θάνος: «Να πει το σκεπτικό για τον Άρη η Δεοντολογίας»

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αριστείδης Θάνος.

Το μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ μίλησε για την ανακοίνωση που εξέδωσε το Αθλητικό Τμήμα της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Μεταξύ άλλων, Αριστείδης Θάνος δήλωσε:

«Το καλό η κακό είναι ότι έχουμε αφορμές για ανακοινώσεις όπως έγινε και με τον υποβιβασμό του Ηρακλή και την υπόθεση του ΠΑΟΚ. Αυτό δείχνει τη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μιλάμε για ένα διαρκές έγκλημα στις πλάτες των οπαδών. Τελικά το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο ή στις αίθουσες; Για ποιο λόγο γίνεται αυτό το πράγμα. Στην ανακοίνωση καταλήγουμε ότι σαν ελάχιστο μέτρο που δεν το ψηφίζουν να μην ελέγχονται οι ΠΑΕ και υπάγονται στο υπουργείο ανάπτυξης.

Στο ποδόσφαιρο κάνουν κουμάντο μεγαλοεπιχειρηματίες που μέσω αυτού προωθούν τα συμφέροντά τους. Το θέμα είναι ότι κάθε κυβέρνηση είναι χειρότερη από την προηγούμενη. Στο δια ταύτα για τον Άρη, η Επιτροπή Δεοντολογίας οφείλει να πει το σκεπτικό της απόφασής της και γιατί μια τέτοια υπόθεση ήταν στάσιμη για 1,5 χρόνο. Η ανακοίνωση στοχεύει να μιλήσει στους φιλάθλους. Έχουμε έρθει σε επαφές με όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Να μπορεί ο κάθε υποψήφιος επενδυτής να ελέγχεται. Να φτάσουμε στο σημείο για να δούμε ωραίο θέαμα και να μη μιλάμε για δικαστικά θέματα. Με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος θα μπορούσε να εκφράζεται αλλιώς μέσω του αθλητισμού και να μη γίνεται οπαδικός στρατός κάτω από ξένα συμφέροντα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.