Θάνατος Κόμπι Μπράιαντ: Δεν υπήρξε μηχανικό πρόβλημα στο μοιραίο ελικόπτερο

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2020

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ, στην κόρη του Τζιάνα και σε επτά ακόμα ανθρώπους που επέβαιναν στο ελικόπτερο του θρύλου του NBA.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», η οποία επικαλείται την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας Μεταφορών των ΗΠΑ (NTSB), από τις έρευνες που διεξήχθησαν στο σημείο της συντριβής του ελικοπτέρου δεν προκύπτει κάποιο μηχανικό πρόβλημα.

Ο πίνακας οργάνων του ελικοπτέρου καταστράφηκε κατά τη συντριβή και οι περισσότερες από τις συσκευές μετατοπίστηκαν, σύμφωνα με την έρευνα της NTSB που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή.

Το σύστημα ελέγχου ήταν σπασμένο και υπέστη ζημιά από τη φωτιά. Οι ερευνητές καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι από τη στιγμή που ένα κλαδί δέντρου ήταν κομμένο στο σημείο της συντριβής, φαίνεται ότι οι μηχανές λειτουργούσαν. Δηλαδή οι ρότορες στρέφονταν τη στιγμή της συντριβής.

Σημειώνεται πως η έκθεση της NTSB ήταν απλώς ενημερωτική και δεν προσέφερε πληροφορίες για το τι προκάλεσε τη συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπε Μπράιαντ, του οποίου η επικήδεια τελετή θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.