Θανατηφόρο τροχαίο στην Αχαΐα: Παρέσυρε και σκότωσε 42χρονο δικυκλιστή

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2022

Μαύρη μέρα ξημέρωσε στην περιοχή της Αχαΐας, καθώς το πρωί της Κυριακής (11/9), γύρω στις 7:15 σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο στην οδό Ν. Πλαστήρα στο Αίγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24news.gr, ένας 57χρονος οδηγός ΙΧ οχήματος, παρέσυρε και σκότωσε έναν 42χρονο δικυκλιστή, ενώ μετά τη σύγκρουση το αυτοκίνητο έπεσε σε αυλή σπιτιού.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε και ο 57χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ τα αίτια του θανατηφόρου διερευνώνται.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη σήμερα νωρίς το πρωί, στο Αίγιο.
Ειδικότερα, ένας ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ένας 42χρονος ημεδαπός, ενώ στη συνέχεια προσέκρουσε σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα.
Ο οδηγός της μοτοσικλέτας διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίσθηκε και  διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Πηγή: tempo24

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.