Θανάσης Κωνσταντινίδης: «Αγαπημένος μου παίκτης ο Δεληζήσης - Ο αθλητισμός είναι η ζωή μου»

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης, παραολυμπιονίκης με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την παρουσία στο «Κλ. Βικελίδης» στον αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ, αλλά και τα σπουδαία μηνύματα που στέλνει με τις διακρίσεις του.

«Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Είχα την ευκαιρία να πάω στο γήπεδο μετά από πολλά χρόνια. Μου άρεσε ο παλμός, ήταν μία εμπειρία που θα την θυμάμαι. Συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό. Μπορεί να παίζεις, αλλά να έχεις κακή μέρα. Καμιά φορά και το άγχος καταβάλλει τους παίκτες. Το καταλαβαίνω. Η ομάδα ήταν καλή, σαν να την είδα λίγο αγχωμένη. Διέκρινα μία πίεση στην τελική προσπάθεια» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο αγαπημένος μου είναι ο Δεληζήσης. Αλλά δεν τον είδα... Τον θυμάμαι από την Γ' Εθνική. Μου αρέσει ο χαρακτήρας που έχει. Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος τεχνικά παίκτης, αλλά έχει αγωνιστικότητα και πολλά στοιχεία που ταιριάζουν με εμένα».

Για τις διακρίσεις του σημείωσε: «Είμαι στα 51. Να παραδειγματιστούν όχι μόνο τα παιδιά μου, αλλά όλα τα παιδιά. Θα σας πω κάτι. Στην παραολυμπιάδα του Τόκυο ήρθε ένα κοριτσάκι να με δει, που έχει ένα ιδιαίτερο πρόβλημα, και ένιωσα την χαρά του. Μου είπε θέλω να γίνω σαν εσένα. Εκείνη την στιγμή πήρα το μετάλλιο γιατί μπόρεσα με την στάση μου να δώσω το μήνυμα στα παιδιά που έχουν κάποιο πρόβλημα. Ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Ο αθλητισμός για εμένα είναι μία εκτόνωση. Είναι η ζωή μου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.