Θα βρεθείς στα Τάρταρα!

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2022

Αρθρογραφεί ο Θάνος Μπούζας

Σχεδόν καθημερινά προκύπτει και ένα γεγονός που αξίζει σχολιασμό και έχει να κάνει με ενέργειες ανθρώπων , παραγόντων αλλά και οπαδών χαμηλού επιπέδου του Ολυμπιακού. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία για να μην πούμε στην απόλυτη, τα γεγονότα αυτά είτε δεν εξετάζονται είτε αναφέρονται με τα κριτήρια της ερυθρόλευκης πλευράς.

Ανακοινώσεις , ενέργειες ακόμη και προκλητικές, μπούλινγκ, ασύστολα ψεύδη που με τη μέθοδο της επανάληψης αλλά και της υποστήριξης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποκτούν την αύρα της αλήθειας. Σε κάθε περίπτωση η δική μας αναφορά και κρίση είναι λογική και χρησιμεύει ώστε κάποια πράγματα να μην ξεχνιούνται ή να μην περνάνε προς τον κόσμο με λανθασμένη μορφή! Πολλά είναι τα παραδείγματα, εξίσου σοβαρά που φυσικά κανένας θεσμός του Ελληνικού κράτους είτε όσο αφορά το αθλητικό είτε το ποινικό σκέλος του δεν επεμβαίνει. Θα αναφερθούμε επιγραμματικά σε δύο θέματα ενώ υπάρχουν κι άλλα όπως τα παρακάτω που ενίοτε τα σχολιάζουμε χωρίς όμως ούτε αυτοί που θίγονται να μπορούν να κάνουν τίποτε. 

Έτσι από τότε που μπήκε πρόεδρος της λίγκας ο κ. Μαρινάκης είδαμε όλες του τις υποσχέσεις να μένουν ανεκτέλεστες. Να υπάρχει μια άνευ προηγουμένου προστασία στον Αυγενάκη αν και αυτός είναι σχεδόν ο μόνιμος υπεύθυνος κάθε κακής επιβολής ή μη επιβολής νόμου και τάξης στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ βλέπουμε και την αέναη επίθεση στην ΕΠΟ. Μια ΕΠΟ που τα πρώτα 10 χρόνια του Μαρινάκη που έκανε όργια σε όλους τους τομείς ευθύνης της και κυρίως όσο αφορά στη διαιτησία. Τώρα έχουμε Σουλούκου, Κλάτενμπεργκ, Αυγενάκη, επαγγελματική διαιτησία και έναν Ολυμπιακό που πάει από το κακό στο χειρότερο. 

Ο Ολυμπιακός μη μπορώντας να χαλιναγωγήσει την υπέρμετρη εξουσία που διαθέτει τα έχει κάνει μαντάρα. Τα δύο παραδείγματα που θα αναφέρουμε σήμερα είναι κωμικά και τραγικά. Το πρώτο υποβιβάζει τη νοημοσύνη μας και γελοιοποιεί τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί από τα μέσα παραπληροφόρησης, ο Ολυμπιακός ξεσήκωσε τον κόσμο για ένα οφσάιντ που δόθηκε λανθασμένα σε ένα ματς της Β ομάδας, ναι καλά διαβάσατε, της Β ομάδας με το Αιγάλεω. Ο Ολυμπιακός Β αν και δεν έχει δικαίωμα να ανέβει κατηγορία έχει συγκεντρώσει λίγους βαθμούς και αν συνεχίσει έτσι θα κινδυνέψει με υποβιβασμό. Αυτό θα είναι τεράστιο χτύπημα στο πρεστίζ του κ. Μαρινάκη. 

Έτσι βγήκε ανακοίνωση για τη διαιτησία με το Αιγάλεω και περί αποχώρησης του Ολυμπιακού Β (το έχουν κάνει συνήθεια στον Ολυμπιακό…. Ούτε μικρά παιδιά να ήταν)ασχέτως κι αν στο ίδιο ματς δε δόθηκε πέναλτι υπέρ του Αιγάλεω ασχέτως κι αν το Αιγάλεω ιστορικά είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Ολυμπιακού λόγω της καλύβας του μπάρμπα Θωμά. Το δεύτερο είναι τραγικό. Το έφερε στην επικαιρότητα μια συνέντευξη της Νένας Χρονοπούλου, σύζυγο του Τάσου Μητρόπουλου που αναδημοσιεύτηκε πρόσφατα(εφημερίδα Espresso) και αναφέρεται στην παρουσία του Μητρόπουλου… για λίγο ως σχολιαστή στο κανάλι του ΟΠΕΝ. ««Ο σύζυγός μου ποτέ δεν έχει κληθεί από εφημερίδες που στηρίζουν τον Ολυμπιακό, πλην μιας, για να δώσει συνέντευξη ή να πει την άποψή του για κάποιο παιχνίδι. Ποτέ δεν του δόθηκε βήμα επίσημο για να σχολιάσει το μόνο αντικείμενο που γνωρίζει τόσο καλά όσο ελάχιστοι. Ξαφνικά ήρθε η πρόσκληση από το Open, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη. 

 Οι αθλητικοί συντάκτες της εκπομπής τον κάλεσαν δίχως φόβο από το αφεντικό τους γιατί στην τελική, αντί ο Ιβάν Σαββίδης να μην θέλει να βλέπει τον Τάσο Μητρόπουλο στα μάτια του, αφού η είσοδός του στην Τούμπα προκαλούσε πανζουρλισμό, ξεσηκώθηκαν οι Ολυμπιακοί. Βρείτε που είναι το λάθος!» δήλωσε στην εφημερίδα η ηθοποιός. «Δέχθηκα πολλά απειλητικά μηνύματα, κυρίως από έναν φερόμενο ως “ερυθρόλευκο” φίλαθλο, δημόσια στις σελίδες μου όσο και στο Messenger» αναφέρει η Νένα Χρονοπούλου, παραθέτοντας ενδεικτικά δύο από αυτά. «Εσύ που λες ότι θα κάνεις μήνυση, είσαι η σκληρή γυναίκα… Μάλλον δεν ξέρεις από αγριεμένους οπαδούς που πάνω από την ομάδα δεν βάζουν τίποτα και κανέναν» και «Άμα σου τολμάει κάνε καμία κίνηση και θα δεις που θα πας. Ένα σφύριγμα στον Βαγγέλα και θα βρεθείς μαζί με τον αντρούκλη σου στα Τάρταρα». Αυτή είναι η νοοτροπία τους και δυστυχώς πάει από το κακό στο χειρότερο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.