«Θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ο Ρέμπε, είναι καλός διαπραγματευτής με μεγάλες διασυνδέσεις»

Metrosport Team11 Ιουνίου 2020

Ο νομικός, Γρηγόρης Ιωαννίδης, ανέλυσε μέσω του Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» το προφίλ του Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

«Γνωρίζω πολύ καλά τη δουλειά του Ρέμπε και είδα από κοντά τη δουλειά του. Είναι μεθοδικός, οργανωτικός, γνωρίζει καλά το αντικείμενο και αγαπάει την πειθαρχία και την λεπτομέρεια. Τον γνωρίζω από μεταγραφές που έκανε, καθώς έχω δει τα στοιχεία των διαπραγματεύσεων του για τη μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή. Δεν έκανε καριέρα ως παίκτης, καθώς είχε μικρός έναν σοβαρό τραυματισμό. Στη Βέρντερ Βρέμης δούλεψε και στο τμήμα μάρκετινγκ. Γνωρίζει πολύ καλά την αγορά. Μένει να δούμε τι ρόλο θα του δώσει ο ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλός διαπραγματευτής, έχει πειθώ και γνωρίζει που μπορεί να αγωνιστεί κάθε ποδοσφαιριστής. Έχει φέρει στη Βόλφσμπουργκ μεγάλους παίκτες όπως οι Ντλάξλερ και Μάρτινς. Έχει δουλέψει με τον Μάριο Γκόμεζ και πάρα πολλούς άλλους καλούς παίκτες. Έχει μεγάλες διασυνδέσεις και το σημαντικό ότι έχει γνωριμίες στη FIFA. Θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ξέρω πως θα χρησιμοποιηθεί από τον Δικέφαλο. Συνεργάζεται πάρα πολύ καλά με τους προπονητές. Έχει εμπειρία 20 ετών παρά το νεαρό της ηλικίας του, αλλά να δούμε πόσο θα χρειαστεί για να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα. Για να βγει το πλάνο θέλει μεγάλη υπομονή. Όταν θες να αναδείξεις νεαρούς παίκτες τότε σίγουρα θα είναι δύσκολα στην αρχή για να έχεις άμεσα αποτελέσματα. Το θέμα είναι οι νέοι πόσο θα κολλήσουν με τους παλιούς».

Για το πότε είναι εφικτό να βγει η απόφαση του CAS για την φερόμενη πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης:

«Κυλάει κανονικά η υπόθεση, αλλά υπάρχει πίεση, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη τα πλέι οφ. Φαντάζομαι εφόσον υπάρχει κοινή ημερομηνία και εξεταστεί η υπόθεση μπορεί να βγει η απόφαση πριν ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.