«Αν ο ΠΑΟΚ κάνει καλή πρόταση στον Αντρίγια...»

Metrosport Team20 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ατζέντης του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ούρος Γιακόβλεβιτς και μίλησε για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού (2-0) στην Τούμπα, ενώ αναφέρθηκε και στον Ζίβκο, που έχει χάσει τελευταία τη θέση βασικού κάτω από τα γκολποστ του Δικεφάλου.

«Ο Αντρίγια για μεγάλο διάστημα δεν έπαιζε στην Μπενφίκα και ξέρετε πολύ καλά για να αποδίδει ένας ποδοσφαιριστής χρειάζεται να αγωνίζεται. Πιστεύω θα παίξει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια και ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλό που τον έφερε στην ομάδα. Σίγουρα, περνάει καλά στον ΠΑΟΚ, προέρχεται από την Παρτιζάν που έχει ίδια χρώματα. Φαίνεται ότι του αρέσει η Τούμπα κι αυτό αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο. Τον βοήθησε πολύ ο Ζίβκο να μάθει την πόλη, να βρει σπίτι και αυτοκίνητο. Πέρα του Αντρίγια, ο Ζίβκο είναι πολύ σημαντικός και για τα νέα παιδιά. Ενδεικτικό τις συμβουλές και τις οδηγίες που έδινε στον Τζόλη κατά την διάρκεια του παιχνιδιού».

Για το μέλλον του Ζίβκοβιτς:

«Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες για το μέλλον του Αντρίγια, αλλά αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να παίζει στον ΠΑΟΚ. Εκτιμώ αν ο ΠΑΟΚ του κάνει μια προσφορά με καλό συμβόλαιο θα θελήσει να μείνει και ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμένος με μια καλή πώληση στο μέλλον».

Για το γεγονός ότι ο Ζίβκο έχασε τη θέση βασικού στον ΠΑΟΚ: «Αυτό συμβαίνει με τους τερματοφύλακες. Αυτή είναι η μοίρα τους. Ο Ζίβκο είναι 100% έτοιμος, είναι σε καλή φόρμα, πρέπει να περιμένει και μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση όταν βρίσκεται στον πάγκο. Σίγουρα έχει κάνει λάθη, όπως όλοι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.