«Θα το παλέψει ο Αρης στο Κύπελλο, δεν είναι έτοιμος ο Μήτρογλου»

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Αρη, Γιώργος Χατζάρας, και μίλησε για την κλήρωση των «κιτρίνων» κόντρα στον Ολυμπιακό στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ σχολίασε και τη μεταγραφή του Μήτρογλου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την κλήρωση του Αρη με τον Ολυμπιακό: «Εγώ δεν πήγα μόνος μου τον Αρη στον τελικό του 2005, όλοι μαζί το κάναμε, η ομάδα, η διοίκηση όλοι. Η κλήρωση με τον Ολυμπιακό είναι η χειρότερη δυνατή για τον Αρη, άλλο είναι στο πρωτάθλημα σε ένα παιχνίδι και άλλο στο Κύπελλο που είναι δύο παιχνίδια. Ο Αρης για να καταφέρει να προκριθεί χρειάζεται δύο πολύ καλά ματς, είμαι σίγουρος ότι θα το παλέψει. Δεν κάνει καλό δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα ο Αρης, στην αρχή της χρονιάς ανέτρεπε παιχνίδια που βρισκόταν πίσω στο σκορ. Πλέον σε μερικά παιχνίδια δεν είχε εναλλακτικό πλάνο, είχε και προβλήματα με τους αγωνιστικούς χώρους και η ομάδα είναι τεχνική. Ο Μάνος είναι ένας επιθετικός που βρίσκεται εύκολα σε θέση για γκολ, πρέπει να βελτιώσει τα τελειώματά του. Είναι θέμα ικανότητας και αυτοπεποίθησης, η άμυνα μαθαίνεται για την επίθεση πληρώνει μια ομάδα. Δείτε τον πιτσιρικά του ΠΑΟΚ, τον Τζόλη που σκοράρει εύκολα, δείχνει πως το έχει».

Για τον Μήτρογλου: «Ο Μήτρογλου έχει δυνατό βιογραφικό, είναι μια καλή μεταγραφή με προοπτική. Μπορεί να συνέλθει στα παιχνίδια των πλέι οφ που είναι και τα πιο κρίσιμα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.