Θα τηρήσουν την παράδοση Γκιμαράες και Εστορίλ!

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2022

Σε απόλυτα φουλ ρυθμούς και σήμερα η αγωνιστική δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ ανά την υφήλιο και το BetShow.com σας βάζει στο στοιχηματικό κλίμα της ημέρας με τις καλύτερες επιλογές!

Στην Πορτογαλία Γκιμαράες και Εστορίλ αρέσκονται στα μεταξύ τους αμφίσκορα που παραδοσιακά επιβεβαιώνονται. Είναι χαρακτηριστικό πως στις τελευταίες τους 7 συναντήσεις, στις 6 σκόραραν και οι δύο, ενώ η Γκιμαράες προέρχεται από 8 στα 9 GG και ο Γιώργος Μάντζιος έχει… σταμπάρει την επιλογή στο BetShow.com!

Τα… σπαθιά που προβλέπει ο Φώτης Πλιάκος στο Copa Africa, η ποιοτική και ευδιάθετη… Γαλλίδα του Θανάση Κυλώνη και η επιλογή του Νίκου Κουλιανού με την ομάδα που… δεν δίνει δικαιώματα.

Σε απόλυτη φόρμα ο Καρτάκιας μετά το χθεσινό απόλυτο δίνει της σημερινές ψαγμένες επιλογές του στο BetShow.com, ενώ ο Φρουρός ετοιμάζεται για άλλη μια… πανηγυρική βραδιά, όπως τη χθεσινή που πέτυχε το 3/3!

Τι προβλέπει ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος για το 300ο ντέρμπι στους «γείτονες» και ο Γιώργος Πετρίδης στο άκρως ενδιαφέρον μπασκετικό clasico θα τα βρείτε μόνο στο BetShow.com, μαζί φυσικά με το Live Chat όπου βγαίνουν… διαμάντια!

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ BETSHOW.COM ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.