«Θα συγκινούμαι μέχρι να κλείσω τα μάτια μου για το τραγούδι με τα αετόπουλα»

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2022

Συμπληρώνονται σήμερα 23 χρόνια από εκείνη την αποφράδα ημέρα όπου τα έξι «αετόπουλα» έφυγαν από τη ζωή στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και με αυτή αφορμή  μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο ερμηνευτής του τραγουδιού «Η πόλη της σιωπής», Μίλτος Ιωαννίδης.

‘’Εγώ συγκινούμαι πάντα με αυτό το τραγούδι και θα συγκινούμαι μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Το τραγούδι βγήκε το 2009. Μακάρι να μην ξαναγραφτούν τέτοια τραγούδια. Όταν πήγα στο στούντιο δυσκολεύτηκα πολύ να το τραγουδήσω και μία ακόμη φορά όταν μου το ζήτησαν φίλοι του ΠΑΟΚ σε live. Στα live αποφεύγω να το τραγουδώ γιατί ο κόσμος έρχεται για να διασκεδάσει. Δεν είχαμε ποτέ κάποια επαφή από τα μέλη των οικογενειών αυτών των παιδιών. Στο μυαλό μας έχουμε να γίνει μία συναυλαία αφιερωμένη στα έξι αετόπουλα και τα έσοδα να δοθούν στις οικογένειές τους'', είπε αρχικά και πρόσθεσε:

''Ετοιμάζουμε ένα νέο ύμνο για τον ΠΑΟΚ αντάξιο με την ιστορία του που θα μοιάζει με αυτόν του Champions League. Θα είναι ένας ύμνος ευρωπαϊκός και με χορωδία. Ο ύμνος αυτός μιλάει για την ιστορία της ομάδας. Περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να βγει και ελπίζουμε να μιλήσουμε με τη διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.