Θα σέβεστε και θα ξανασέβεστε!

Γιώργος Ζαΐρης23 Μαΐου 2021

Στο χθεσινό σχόλιο μου έγραψα πως ο ΠΑΟΚ πάει για τον τίτλο και όλα τα άλλα είναι περιττά. Ο ΠΑΟΚ πήρε το Κύπελλο, το πέμπτο τρόπαιο μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια και δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση. Είναι τεράστια επιτυχία σε μια παράξενη και άκρως... ΠΑΟΚτσήδικη από κάθε άποψη χρονιά. Κάθε τίτλος είναι πολύτιμος πολύ περισσότερο όταν τον κατακτάς απέναντι στον Ολυμπιακό και με αυτό τον τρόπο. Στο τέλος και με αυτή τη γκολάρα του Κρμέντσικ. 

Μπορεί ο Τσέχος να υπέγραψε το Κύπελλο αλλά αυτός που το κράτησε και δεν το άφησε να χαθεί ήταν ο Πασχαλάκης με τις σπουδαίες αποκρούσεις του. Ειδικά σε ένα χρονικό σημείο που μετά το φτηνό γκολ που δέχθηκε από τον Εμβιλά, ο ΠΑΟΚ κινδύνεψε να δεχθεί το δεύτερο γκολ. Για ένα και πλέον τέταρτο φυσικά ο ΠΑΟΚ έχασε τις θέσεις του κινδύνεψε. Πολλοί περίμεναν ο Γκαρσία να κάνει πιο γρήγορα αλλαγές. Η είσοδος του Τσιγγάρα γέμισε το κέντρο γιατί ο ΠΑΟΚ το έχασε. 

Φυσικά ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής ηταν ο Κρμέντσικ. Εχασε το πρώτο, έχασε το δεύτερο, παστέλωσε το τρίτο και έστειλε τον ΠΑΟΚ στα ουράνια. Σπουδαίο παιχνίδι στο πρώτο μέρος από τον Σφιντέρσκι και από τον Ουάρντα που έμειναν από δυνάμεις. 

Με συγχωρείτε, δεν μπορώ να προσπεράσω τον Μακέλι επειδή ο ΠΑΟΚ πήρε το τρόπαιο. Ο Ολλανδός χαρίστηκε σε κίτρινες κάρτες στον Χολέβας, έδωσε ανάποδα φάουλ αλλά η φάση όπου το κεφάλι του Πασχαλάκη ανοίγει και ο Μακέλι δείχνει κόρνερ με προσπερνά και μου θυμίζει την παράγκα του Θωμά.

Οπως και να έχει η χρονιά τέλειωσε όπως είπε ο Βιεϊρίνια, ως ένα παραμύθι. Η επόμενη σεζόν πρέπει να αρχίσει από σήμερα. Να παρθούν οι αποφάσεις που πρέπει ώστε ο ΠΑΟΚ να μην αρκείται στο Κύπελλο αλλά και να διεκδικεί εκ νέου το Πρωτάθλημα. Αλλά ας μείνουμε στη χθεσινή βραδιά. Θα σέβεστε και θα ξανασέβεστε τον ΠΑΟΚ. Που κατέκτησε τίτλο σε μια τρελή χρονιά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.