«Θα περάσει στον τελικό ο Άρης, να χτίσει πάνω σε αυτόν τον κορμό»

Metrosport Team18 Ιουνίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Παναγιώτης Κατσιαρός και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του Ένινγκ θα καταφέρει να προκριθεί στον τελικό Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Στο πρώτο του σχόλιο ανέφερε: «Για έξι μήνες που σταμάτησα το ποδόσφαιρο δεν έκανα τίποτα και ασχολήθηκα με την επιχείρησή μου. Όμως ξαφνικά ένιωθα άρρωστος και άρχισα να τρέχω και να παίζω λίγο ώστε να βρω τα πατήματά του».

Για το αν μπορεί ο Άρης να περάσει στον τελικό Κυπέλλου:

«Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι ο Άρης μπορεί να περάσει στον τελικό Κυπέλλου. Ο Άρης αν δεν είναι καλύτερος, είναι στο ίδιο επίπεδο με την ΑΕΚ. Είναι απολαυστικός φέτος. Εγώ δεν μένω στην απουσία του Βράνιες, αλλά πώς θα παρουσιαστεί ο Άρης στο γήπεδο σε μια τόσο σπουδαία αναμέτρηση».

Για το αν θα πρέπει ο Ένινγκ να κάνει διαχείριση στο ΟΑΚΑ:

«Πιστεύω ότι ο Ένινγκ και στα δυο παιχνίδια με την ΑΕΚ θα τα προσεγγίσει με τον ίδιο τρόπο. Τρεις μήνες τα παιδιά ήταν χωρίς ρυθμό και δεν μπορείς να πεις ξαφνικά θα προφυλάξω κάποιον παίκτη ή θα πει κάποιος είμαι κουρασμένος».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Ο Άρης έχει παίξει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Να μην κάνει μεταγραφές μόνο για να λέμε ότι έκανε. Πάνω σε αυτόν τον κορμό να χτιστεί για την επόμενη σεζόν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.