Θα πέφτουν πλέον, κορμιά στις προπονήσεις!

Αρις Νικολάκης22 Νοεμβρίου 2022

Ναι, είναι θετικό γεγονός η πληρότητα της φαρέτρας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Και τού έλειπε καιρό τώρα. Είναι πάντως, θετικότερο γεγονός η – επιτέλους για τον ΠΑΟΚ – επιστροφή της ευγενούς άμιλλας στην ομάδα του. Ευγενής άμιλλα, που λέει ο λόγος. Τούτο καθώς θα πέφτουν κορμιά πλέον, στις προπονήσεις για μία θέση στην ενδεκάδα. Κι ορισμένοι παίκτες (ονόματα δε λέμε…) θα πάψουν, να θεωρούν πως έχουν τη φανέλα βασικού στο σπίτι τους…

Αυτή η ευγενής άμιλλα… Τα κορμιά που θα πέφτουν στις προπονήσεις τέλος πάντων, θα αλλάξει πολλά στον ΠΑΟΚ. Όταν για τις θέσεις των χαφ και των φορ (αλλά και των μπακ, σε δεύτερο χρόνο) θα περισσεύουν παίκτες… Ο μεν, προπονητής θα έχει ευρειών διαστάσεων ορίζοντα επιλογών. Θα αποφύγει τις παγίδες με τις αλχημείες. Κι οι παίκτες θα ιδρώνουν, για να ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα.

Και μεταξύ μας; Μήτε το ένα, μήτε το άλλο καταγραφόταν μέχρι πρότινος στον ΠΑΟΚ.Ε, προσθέστε σε αυτά τα οποία δεν καταγραφόταν και τις κλασσικές ελλείψεις στο ρόστερ (εξ αιτίας του κακού μεταγραφικού σχεδιασμού). Και θα έχετε το άθροισμα αιτιών… Των βαριδιών στα πόδια του «δικέφαλου», τα οποία δεν του επέτρεπαν, να απογειωθεί.

Εδώ, διαφωνούμε κάθετα με όσους (δικαίωμα τους, φυσικά), θεωρούν πως ο «δικέφαλος» με δυο, τρεις νίκες απογειώθηκε. Εμείς θεωρούμε πως βρήκε τον ρυθμό του. Και με καλή … τριτεύουσα (έχει ήδη χρεωθεί δυο ο Ρουμάνος προπονητής) προετοιμασία, ο «δικέφαλος» θα απογειωθεί. Με προοπτική εξαιρετικών πτήσεων εάν κι εφ’ όσον ενισχυθεί μεταγραφικά.

Βρήκαν λέει στόχους ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι ο Ζοσέ Μπότο. Ουδεμία αντίρρηση. Εκ του αποτελέσματος όχι της εύρεσης αλλά της απόδοσης των… στόχων τους θα κριθούν. Αν και – για να είμαστε δίκαιοι – δεν είναι και τόσο πλούσια σε… προϊόντα η χειμερινή μεταγραφική αγορά. Όλα κι όλα…

Η «φλέβα χρυσού» για τον ΠΑΟΚ βέβαια, είναι εντός των τειχών. Στα τμήματα Υποδομών είναι. Με άλλα λόγια; Υπάρχει χρυσός αλλά… Η εξόρυξη κι η (εκτός από τη οικονομική κι η αγωνιστική) αξιοποίηση του χρειάζεται σοβαρό σχεδιασμό.

Παρεμπιπτόντως, πως εξελίσσεται η συνεργασία… Όπως πρέπει κι όπως επιβάλλεται… του Ραζβάν Λουτσέσκου με το Πάμπλο Γκαρσία; Δε λέμε πως πρέπει, να παίρνουν πρωινό καθημερινά μαζί! Έτσι; Λέμε πως δεν πρέπει, να επικοινωνούν που και που κι άμα τύχει. Ή μέσω του Ζοσέ Μπότο.

Το ένα χέρι έχει βαθιά υποχρέωση, να τρίβει το άλλο. Και τα δύο το πρόσωπο του ΠΑΟΚ! Συμβαίνει αυτό;

ΥΓ 1 : Ο όγκος κι ο παλμός της κερκίδας στον τελευταίο αγώνα του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» είναι – συν τοις άλλοις – κι ανταπόκριση (μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση) στο… σάλπισμα, για το μπάσκετ, τού Γιώργη Σαββίδη.

ΥΓ 2 : Στο «συν τοις άλλοις» φυσικά, είναι μπροστά, μπροστά κι η επική προσπάθεια του Θανάση Χατζόπουλου και των συνεργατών του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

ΥΓ 3 : Ορθά πράττει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους χαμηλούς τόνους μετά την νέα πρόκληση της ΕΕΑ. Η ουσία είναι ο στόχος. Δεν είναι η εντύπωση!

ΥΓ 4 : Είναι δε, ευφυής… στρατηγική (με υπογραφή Ιωάννη Σαββίδη) να μην αντιπαρατεθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την Κυβέρνηση. Αν κι η Κυβέρνηση ( κι η νυν της ΝΔ όπως κι η τέως της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ) αντιπαρατέθηκε μέσω κι υφυπουργού Αθλητισμού και κυβερνητικής Επιτροπής απέναντι όχι απλά, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά… Σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.