«Θα μπει να καθαρίσει την πρόκριση από νωρίς ο ΠΑΟΚ, δεν ξέρω αν είναι καλό το timing για τον Τζόλη»

Metrosport Team12 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Σακελλαρίου, και μίλησε για τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τη Μποέμιανς στην Τούμπα, το αν υποτίμησε την ιρλανδική ομάδα ο Δικέφαλος, την περίπτωση Τσόλακ που δεν έπιασε στους «ασπρόμαυρους» ενώ σχολίασε και τη μεταγραφή του Τζόλη στη Νόριτς.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τη Μποέμιανς στην Τούμπα: «Βεβαίως είδα το πρώτο παιχνίδι. Ισως την υποτίμησε την ιρλανδική ομάδα, ίσως όμως και εσείς (σ.σ. δημοσιογράφοι) να το κάνατε αυτό ίσως και εγώ. Στον αγωνιστικό χώρο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Λογικά ο ΠΑΟΚ θα μπει να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο. Δεν θα πρέπει να σκέφτεται τον αντίπαλο αλλά να μπει να παίξει το παιχνίδι του και να πάρει την πρόκριση. Ο Ολιβέιρα έχει τα στοιχεία που έψαχνε ο ΠΑΟΚ, είναι σημαντικό να έχει ρέντα ένας επιθετικός ειδικά στην αρχή της χρονιάς. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια γι’ αυτό έχουν μικρύνει οι αποστάσεις. Οι ποδοσφαιριστές είναι δουλεμένοι καλά, έχουν σωστή παιδεία, έχουν καλή φυσική κατάσταση. Δεν βγαίνουν πλέον παίκτες σαν τον Μέσι, τον Ροναλντίνιο».

Για την περίπτωση του Τσόλακ που δεν έπιασε στον ΠΑΟΚ και κάνει «παπάδες» στη Μάλμε: «Παίζουν πολλά ρόλο. Ο κόσμος περιμένει άμεσα αποτελέσματα, ειδικά όταν κοστίζουν αρκετά. Για όλους τους παίκτες-κλειδιά υπάρχει γκρίνια στον ΠΑΟΚ. Ο Τσόλακ ίσως δεν ταίριαξε και αυτό ίσως έπαιξε σημαντικό ρόλο, και για αυτό μπορεί να φάνηκε χειρότερος παίκτης από ότι μπορεί να ήταν».

Για την απόφαση του Τζόλη να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ: «Το όνειρο κάθε Ελληνα ποδοσφαιριστή είναι να παίξει στο εξωτερικό, πόσο μάλλον στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Τζόλης είναι μικρότερος από τον Γιαννούλη, έχει τα προσόντα αλλά δεν ξέρω αν ήταν κατάλληλο το timing. Οποιος και να ήταν στη θέση του Τζόλη, η επιλογή θα έγερνε στο να πάει στην Πρέμιερ Λιγκ. Στην αρχή μπήκε καλά ο Τζόλης πέρυσι και ανέβηκαν οι απαιτήσεις, ίσως τον βάρυναν οι απαιτήσεις από τόσο μικρή ηλικία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.