«Θα κληθεί σίγουρα ο Ζίβκοβιτς, αν συνεχίσει έτσι»

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2020

Ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, αθλητικός διευθυντής της εθνικής Σερβίας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την προοπτική ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς να κληθεί στην εθνική Σερβίας. «Χθες με τον προπονητή τον κ. Τουμπάκοβιτς παρακολουθήσαμε μαζί το παιχνίδι και είχαμε την προσοχή μας στραμμένη στον Α. Ζίβκοβιτς. Τον βλέπουμε εδώ και δέκα χρόνια, ωστόσο, τα τελευταία τρία δεν έπαιζε στην Μπενφίκα και τώρα βήμα-βήμα επανέρχεται και μας απασχολεί ως περίπτωση μελλοντικά να τον καλέσουμε» είπε αρχικά και πρόσθεσε:  

«Είναι καλός και γρήγορος παίκτης, στο παιχνίδι με την Αϊντχόβεν ήταν συμμετοχικός, είναι πολύ ποιοτικός. Αν συνεχίσει έτσι θα τον καλέσουμε σίγουρα. Αυτή την στιγμή έχουμε στην εθνική ανδρών την φουρνιά που είχε πάρει με τις μικρότερες εθνικές την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο των ΗΠΑ. Τότε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν συμπαίκτης τους και έχει θέση και αυτός στην εθνική. Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμη μαζί του γιατί έχουμε σημαντικό αγώνα την Πέμπτη για τα μπαράζ του EURΟ. Μετά απ' αυτό το παιχνίδι θα μιλήσω για να του δώσουμε την δυναμότητα να παίξει στο Nations League για να έχουμε καλύτερη εικόνα».  

Κατέληξε λέγοντας: «Το θέμα είναι ότι άρχισε να παίζει τώρα, πριν, όμως, ήταν ανενεργός. Ο Ραντζέλοβιτς είδατε ότι πήρε την κλήση του. Ο κ. Τουμπάκοβιτς, τον θέλει, τον ξέρει, αρκεί να συνεχίσει να παίζει. Από την Ελλάδα μας ενδιαφέρουν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο Ραντζέλοβιτς και ίσως ο Κρίστιτσιτς. Τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς δεν τον έχουμε υπ' όψιν γιατί έχουμε δύο τερματοφύλακες 25 και 26 ετών και θα ήταν παράλογο να είχαμε έναν τρίτο 31 ετών. Είναι πολύ καλός, αλλά έχουμε ηλικιακό κριτήριο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.