«Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να ολοκληρωθούν τα Πρωταθλήματα»

Δημήτρης Καλαϊτζής22 Δεκεμβρίου 2020

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/12) η τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές των ομάδων της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη. Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής.   

Οι παίκτες εξέφρασαν την αγωνία τους για το πότε θα ξανά αρχίσουν τα Πρωταθλήματα και ο κ. Διακοφώτης τους δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει τους προβληματισμούς τους και ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για την επανεκκίνηση και την ολοκλήρωσή τους.

Ημερομηνίες για το πότε θα έχουμε σέντρα δεν δόθηκαν, αλλά το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ επεσήμανε πως περιμένει από τους λοιμωξιολόγους να ανάψουν το πράσινο φως για να έχουμε ποδόσφαιρο στις μικρότερες κατηγορίες στις αρχές του νέου έτους.

Οι παίκτες που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη ήταν οι εξής: 1ος όμιλος Πουρτουλίδης Νίκος, 2ος Στέλιος Τσουκάνης, 3ος Ζαχαρίας Δημητρόπουλος, 4ος Αποστολίδης Μανώλης, 5ος Λουκούμης Αλέξανδρος, 6ος Γιάννης Κοντοές, 7ος Στέλιος Κρητικός, 8ος Παλιγγίνης Χρήστος, 9ος. Τσάτσος Σωτήριος, 10ος Τριανταφύλλου Τάσος.

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν να υπάρχει νέα τηλεδιάσκεψη με άνθρωπο αυτή τη φορά του Υφυπουργείου Αθλητισμού είτε με τον Λευτέρη Αυγενάκη, είτε με τον Γιώργο Μαυρωτά προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση γιατί όπως τονίζουν χαρακτηριστικά δεν γίνεται να χαθεί μια ολόκληρη χρονιά χωρίς να παιχτεί ποδόσφαιρο!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.