«Θα έρθουν πέντε νοσηλευτές από Κομοτηνή για να μας βοηθήσουν»

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος εργαζομένων του Ιπποκράτειου, Χρήστος Τζελέπης, και μίλησε για την κίνηση των δέκα νοσηλευτριών από το Ηράκλειο να έρθουν στην Θεσσαλονίκη για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Παράλληλα, τόνισε πως βοήθεια θα έρθει και από την Θράκη με πέντε άτομα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Χθες μάθαμε ότι θα έρθουν δέκα νοσηλεύτριες από το Ηράκλειο να βοηθήσουν, και πληροφορούμαστε ότι θα έρθουν πέντε άτομα από την Κομοτηνή. Αυτό δείχνει το μεγαλείο ψυχής που διακρίνει το νοσηλευτικό προσωπικό μας. Από την άλλη δείχνει και την γύμνια του συστήματος και αυτό που λέγαμε εδώ και τόσο καιρό. Η σύνδεση Κρήτης-Θεσσαλονίκης είναι σημαντική από τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό το κάνουν εθελοντικά. Ζητήθηκε εθελοντικά όποιος θέλει να βοηθήσει την κατάσταση. Είναι έμπειρες γυναίκες που δουλεύαν στις ΜΕΘ. Μπράβο τους και δείχνει το μεγαλείο ψυχής όπως είπα και πριν. Φυσικά μας φανερώνει και την αγωνία που επικρατεί στην πόλη μας για την πορεία του κορωνοϊού».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.