«Θα έπρεπε να είχε πάρει ήδη τίτλο ο Άρης, θα δικαιωθούν οι άνθρωποι της ομάδας»

Metrosport Team12 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Παύλος Μυροφορίδης και μίλησε για τους στόχους των Θεσσαλών, τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε και στον Άρη.

«Είναι ξεκάθαρο που πηγαίνουμε. Πολλές ομάδες πόνταραν για χρόνια μόνο στα χρήματα και τώρα το πληρώνουν ακριβά με αυτούς τους αποκλεισμούς. Σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχεις πρέπει να παλεύεις για να την κατακτήσεις. Αν δεν πας με αυτή την νοοτροπία τότε θα συμβαίνει αυτό που γίνεται τώρα. Δεν υπάρχει σωτηρία. Όταν δεν τα καταφέρνεις την μία χρονιά, πρέπει να μην κάνεις καλοκαίρι για να χτιστείς σωστά για να πετύχεις. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Για τις κινήσεις του Άρη:

«Οι κινήσεις που κάνει είναι για μία ευρωπαϊκή ομάδα. Όταν φτάνεις στην Ευρώπη, πρέπει να το βλέπεις διαφορετικά. Ο Άρης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα αγωνιστικά από τους άλλους και θα έπρεπε να είχε πάρει τίτλο και να είχε κάνει μια πορεία στην Ευρώπη. Κάποια στιγμή θα δικαιωθούν οι άνθρωποι της ομάδας».

Για την Αναγέννηση Καρδίτσας:

«Προσπαθούμε την ομάδα να την βάλουμε σε οργανωτικό καθεστώς που είναι το Α και το Ω μιας ομάδας. Πρέπει να δουλεύεις για το αύριο του συλλόγου. Αυτό που θα δουν σε 1,5 μήνα δεν θα το πιστεύουν. Γίνονται σοβαρά πράγματα και ξοδεύονται αρκετά χρήματα γι΄ αυτή την προσπάθεια. Η ομάδα θα παίζει με αξιοπρέπεια απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Θα δούμε που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα. Οργανωτικά θα είμαστε στο 100%. Αγωνιστικά είμαστε μια νέα ομάδα. Ραβδάκια δεν υπάρχουν. Σε κάθε αγώνα θα πηγαίνουμε για τη νίκη, αυτό θα έχουμε μόνο στο μυαλό μας. Μ΄ αυτό το σκεπτικό μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Θα έχουμε ένα προπονητικό κέντρο που δεν θα το έχει καμία άλλη ομάδα για την κατηγορία. Όταν έρθει η ώρα ο κόσμος να το δει θα καταλάβει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά».

Για την «είσοδο» των Β΄ ομάδων στο Πρωτάθλημα της Super League 2:

«Δεν ξέρουμε αν είναι καλό για το ποδόσφαιρό μας. Γι΄ αυτές θα είναι σίγουρα καλό. Μακάρι η είσοδός τους να εκτοξεύσει την κατηγορία. Πέρυσι ήταν ένα θέατρο αυτό που βιώσαμε με 12 ομάδες. Πολλά έγιναν. Αν θυμάσαι τα παλιά, είσαι παλιάνθρωπος. Εμείς κοιτάμε το καινούργιο. Αυτές οι ομάδες θα αναβαθμίσουν το Πρωτάθλημα. Είναι καλό να ξέρεις ότι ένας παίκτης που μπορεί να έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό να τον αντιμετωπίσεις κι εσύ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.