«Δεν εγκαταλείπει για Πέλκα η Ρούμπιν Καζάν»

Metrosport Team08 Απριλίου 2021

Διατεθειμένη να κάνει δικό της τον Δημήτρη Πέλκα είναι η Ρούμπιν Καζάν, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα θα επιστρέψει δυναμικά για την απόκτηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Ο Πέλκας, διανύει μια από τις καλύτερες εαν όχι την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην Τουρκία με την φανέλα της Φενερμπαχτσέ. Έως τώρα, έχει πετύχει 8 γκολ σε 33 αναμετρήσεις, ενώ έχει μοιράσει και 7 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Τα εξαιρετικά του φετινά νούμερα, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων του εξωτερικού. Μια από αυτές, είναι και η Ρούμπιν Καζάν από την Ρωσία, η οποία πριν από μερικούς μήνες είχε καταθέσει και πρόταση για την απόκτηση του, ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η Φενέρ, απάντησε αρνητικά καθώς ζήτησε 5 εκατ. ευρώ παραπάνω , με αποτέλεσμα το «deal» να χαλάσει. Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα η Ρουμπίν δεν φαίνεται διατεθειμένη να παρατήσει την περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα, γι' αυτό κι είναι αποφασισμένη να επανέλθει με νέα πρόταση το καλοκαίρι, προκειμένου να πείσει την Φενέρ για την μεταγραφή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

 Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.