Θα επηρεάσει τη ΔΕΘ ο κορωνοιός;

Metrosport Team27 Απριλίου 2020

Κάπως διαφορετική θα είναι η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης λόγω του κορωνοϊού. Ο πρόεδρος της ΔΕΘ, Τάσος Τζήκας, μιλώντας στο κρατικό κανάλι υποστήριξε ότι πρόθεση της διοίκησης είναι η κανονική διεξαγωγή της αλλά με μέτρα προστασίας.

«Μπορούμε μέχρι τον Σεπτέμβριο να κάνουμε μία έκθεση διαφορετική από τις άλλες φορές. Μια έκθεση Be to Be όπου θα είναι ένα μοντέλο για το πως θα είναι ζωή μας με τις προφυλάξεις, ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο. Αν πάει έτσι η αντιμετώπιση του κορωνοϊού, όπως φαίνεται, πάμε σε ένα μοντέλο έκθεσης διαφορετικό, με λιγότερο κόσμο, be to be συναντήσεις, απόλυτες προφυλάξεις μέσω του οποίου η Ελλάδα και η Γερμανία- ως τιμώμενη χώρα-μπορούν να δώσουν ένα μήνυμα ότι η ζωή συνεχίζεται».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην καθιερωμένη ομιλία του Πρωθυπουργού τονίζοντας ότι θα διεξαχθεί με λιγότερο κόσμο και ίσως μεταδοθεί σε live streaming.

Στη φετινή ΔΕΘ τιμώμενη χώρα είναι η Γερμανία και η καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, αποδέχθηκε την πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη και αναμένεται να την επισκεφθεί.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.