Θα ενισχυθεί αλλά δεν θα βιαστεί ο Άρης

Metrosport Team13 Αυγούστου 2022

Η ενίσχυση της ομάδας σε κάθε γραμμή αποτελεί κομμάτι του αγωνιστικού σχεδίου του Αρη καθώς φάνηκε ξεκάθαρα η ανάγκη προσθήκης ενός κεντρικού αμυντικού αλλά και παίκτη στον άξονα με τα στοιχεία που έδινε ο Λούκας Σάσα όπως και επιθετικό ο οποίος θα έχει ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι.

Ακόμη και στο διάστημα των αγώνων με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι «κίτρινοι» δεν είχαν βάλει στην άκρη το μεταγραφικό πλάνο καθώς παράλληλα δούλευαν περιπτώσεις παικτών για τους οποίους υπάρχει η εκτίμηση ότι μπορούν να ανεβάσουν το ποιοτικό επίπεδο της ομάδας. Είναι αλήθεια επίσης ότι στο προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν πολύ κοντά σε έμπειρο κεντρικό αμυντικό, αλλά στον… πλειστηριασμό που υπήρξε μεταξύ του Αρη και δύο ομάδων της κεντρικής Ευρώπης, οι Θεσσαλονικείς δεν θέλησαν να συμμετέχουν κι έτσι απέσυραν την προσφορά τους. Ο παίκτης κατέληξε σε μία από τις δύο ομάδες της κεντρικής Ευρώπης. Η προσθήκη κεντρικού αμυντικού μοιάζει απαραίτητη γιατί είναι αδύνατο να βγει όλη η χρονιά με τους Μπράμπετς-Φαμπιάνο, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που οι δύο έμπειροι στόπερ δείχνουν ότι δεν έχουν την ίδια σταθερότητα που τους χαρακτήρισε στο προηγούμενο διάστημα.

Στον άξονα, έχει αποφασιστεί η απόκτηση ενός κόφτη. Η πληροφορία που θέλει τον Αρη να άνοιξε εκ νέου τον φάκελο του «Πέρε Πονς» δεν επιβεβαιώνεται, πέραν του ότι ο Ισπανός δεν έχει τα στοιχεία που ψάχνουν οι «κίτρινοι». Γιατί χρειάζονται ποδοσφαιριστή ο οποίος θα δίνει τρεξίματα στο γήπεδο, θα βγάζει ένταση στο παιχνίδι του και γενικώς θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Λούκας Σάσα. Σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης, το κενό του «ψηλού φορ» με ικανότητα στον αέρα φάνηκε στον δεύτερο αγώνα με τη Μακάμπι, όταν η ισραηλινή ομάδα κλείστηκε στα καρέ της και οι «κίτρινοι» ήταν διστακτικοί στην επιλογή της τακτικής των γεμισμάτων λόγω της έλλειψης ψηλών κορμιών.

Προφανώς, στόχος είναι να γίνουν όσο το δυνατόν το συντομότερο οι τελικές επιλογές, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι «κίτρινοι» είναι σε πανικό ή θα βιαστούν καταλήγοντας σε παίκτες αμφιβόλου αξίας. Ως ένα βαθμό θέλουν να είναι απόλυτα βέβαιοι για τις επιλογές τους και η αλήθεια είναι ότι έχουν στη διάθεσή τους διάστημα ενός μήνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.