«Θα είναι πιο επιθετική η Σλόβαν, λάθος να εστιάσει σε έναν παίκτη»

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σλοβάκος δημοσιογράφος, Μάρτιν Κάιγκλ, και μίλησε για τα τελευταία νέα της Σλόβαν ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Μπρατισλάβα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τα τελευταία νέα της Σλόβαν: «Δεν θα υπάρχουν οπαδοί όπως ξέρετε λόγω του lockdown. Ο Κανκάβα θα λείπει γιατί έφυγε στη Γεωργία για την κηδεία ενός πολύ κοντινού του προσώπου».

Για το πλάνο του Βάις: «Η Σλόβαν θα είναι πιο επιθετική σήμερα σε σχέση με την Τούμπα γιατί έχει και το ματς με την Κοπεγχάγη την τελευταία αγωνιστική, θα προσπαθήσει σε 1-2 θέσεις να εκπλήξει τον αντίπαλο. Μπορεί στην πρώτη μία ώρα αγώνα να πάει συντηρητικά και να πάρει περισσότερα ρίσκα στο τελευταίο μισάωρο. Το 4-4-2 συνιστά μεγάλο ρίσκο όμως για τη Σλόβαν».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει: «Ο Ακπομ μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα, όταν παίζει ο Μπίσεσβαρ δημιουργεί μυστήριο, ο Κούρτιτς είναι πολύ καλός όπως και Ζίφκοβιτς που είναι καθοριστικός. Θα είναι λάθος για τη Σλόβαν να εστιάσει σε έναν παίκτη. Ο Βάις είναι έμπειρος προπονητής και θα επικεντρωθεί στον ΠΑΟΚ ως ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.