«Θα έχει και συνέχεια το θέμα Ρόουζ...»

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Φραδελάκης.

Ο δημοσιογράφος του SDNA που αποκάλυψε το θέμα με τον Γάλλο αμυντικό και την σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εμπλοκή του Ολυμπιακού, μίλησε αναφορικά με τις προεκτάσεις της υπόθεσης, το ντόμινο της μεταγραφής ενώ υπογράμμισε πως η υπόθεση θα έχει συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά υπογράμμισε: «Προφανώς και υπάρχουν στοιχεία, και αν δεν ήταν 100% σίγουρο δεν θα δημοσιεύαμε κάτι τέτοιο, σε περίπτωση που υπήρχε πιθανότητα να μην ισχύει. Η υπόθεση θα έχει συνέχεια, καθώς αναμένεται να απασχολήσει και αρμόδια όργανα. Είναι μείζονος σημασίας το θέμα και όχι μόνο για ηθικά θέματα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εμάς μας προκάλεσε εντύπωση και έκπληξη και όταν έφτασε η πρώτη πληροφορία, μας προκάλεσε εντύπωση. Σύμφωνα με την κάρτα μεταβολών του ποδοσφαιριστή, ο ίδιος την 1η Ιουλίου έχει μεταγραφεί στον Ολυμπιακό από τη Λέγκια και σε μεταγενέστερο χρόνο μεταγράφηκε από τον Ολυμπιακό στην Πολωνική ομάδα. Μέσα από το ρεπορτάζ έβγαινε ότι ο ποδοσφαιριστής πωλήθηκε με 600.000 ευρώ στη Λέγκια, ενώ στον Ολυμπιακό από τον Άρη φαίνεται να πωλήθηκε με ένα ποσό της τάξεως - περίπου - των 420 χιλιάδων ευρώ».

Ενώ ακόμα, ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να εμπλακώ και να επεκταθώ στο νομικό κομμάτι της υπόθεσης, ας μην προκαταβάλουμε καταστάσεις, γιατί αναμένεται να έχει και συνέχεια το θέμα, το λέω με απόλυτη βεβαιότητα. Δεν υπήρξε επικοινωνία με την πλευρά του Άρη, γιατί δεν μπορούσε να διαψευστεί το γεγονός. Ας μην εμπλέκουμε μόνο τον Άρη, είναι και ο Ολυμπιακός από τον οποίο δεν υπήρξε κάποια αντίδραση». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.