Θα έχει φορ στην Ριζούπολη ο Άρης

Γιώργος Στράντζαλης14 Ιανουαρίου 2022

Το ενδεχόμενο ο Αρης να ταξίδευε στην Αθήνα χωρίς επιθετικό στην αποστολή του, για τον αυριανό αγώνα στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ήταν υπαρκτό. 

Ο Καμαρά απουσιάζει στο Κόπα Άφρικα, ο Δημήτρης Μάνος ταλαιπωρείται από πρόβλημα υγείας, ο Κώστας Μήτρογλου δεν υπολογίζεται και ο Κριστιάν Λόπεθ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. 

Για την ακρίβεια, ο Ισπανός είχε να διαχειριστεί ένα τράβηγμα, γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούνταν εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του, γεγονός που θα άφησε τον Αρη χωρίς επιθετικό και με μοναδική επιλογή για τον Άκη Μάντζιο τη συμμετοχή του Ντάνιελ Μαντσίνι στην κορυφή της επίθεσης, και δίχως την εναλλακτική στον πάγκο.

Τα δεδομένα ωστόσο αλλάξανε, με τον Κριστιάν Λόπεθ να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και απέκτησε έτσι πιθανότητες συμμετοχής, έστω και στην αποστολή. 

Εφόσον βγάλει και το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης αυτομάτως θα τεθεί στο πλάνο του προπονητή στον οποίο θα δώσει τουλάχιστον την επιλογή να έχει μία λύση για την εξέλιξη του αγώνα στην Ριζούπολη εφόσον χρειαστεί να αλλάξει τη ροή.  

Γιατί και πάλι, παρά την αλλαγή δεδομένων με τον Ισπανό φορ, ο Μαντσίνι είναι αυτός ο οποίος θα φορέσει φανέλα και θα ηγηθεί την γραμμή κρούσης των Κιτρινόμαυρων όντας πιο έτοιμος από τον Λόπεθ ο οποίος ούτως ή άλλως προέρχεται από μακροχρόνια απουσία (λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε πέρυσι στην Καρταχένα) και στα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε φέτος στον Αρη το επίπεδο ανταπόκρισής του ήταν πολύ χαμηλό. 

Ο Αργεντινός αποτελεί τα τελευταία χρόνια την (εναλλακτική) λύση όταν προκύπτει πρόβλημα στην επίθεση και δεν είναι τυχαίο ότι θα τοποθετηθεί στην... αιχμή του δόρατος για τρίτο παιχνίδι μέσα στην σεζόν και συνολικά δωδέκατο στην καριέρα του στους Κιτρινόμαυρους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.