«Θα δούμε κάτι καινούργιο από τον ΠΑΟΚ, έπαιξε με ενέσεις στον Άρη ο Διαμαντόπουλος»

Χάρης Δημαράς09 Αυγούστου 2020

Εκτός από την υπόθεση των Χανίων, ο Αλέκος Βοσνιάδης μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Action Zone αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ, αλλά και την περίπτωση του Δημήτρη Διαμαντόπουλου, ο οποίος αποχώρησε μετά από τρία χρόνια από τον Άρη

«Ο Δημήτρης είναι ένα εξαιρετικό παιδί και πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ήξερα ότι η επόμενη χρονιά θα τον βρει κάπου αλλού. Πέρασε αρκετά. Για την ομάδα δημιούργησε και το πρόβλημα που είχε παίζοντας με πόνους και ενέσεις για να αντεπεξέλθει. Θα βρει το δρόμο του, θα κάνει μια καλή επιλογή», είπε ενώ στο ερώτημα αν θα του έκανε πρόταση να πάει στα Χανιά απάντησε: 

«Ακόμη ψαχνόμαστε για να δούμε που θα είμαστε. Θα έρθει και η ώρα γι’ αυτά».

Για τον ΠΑΟΚ με βάση την εικόνα από το φιλικό με τονν Ατρόμητο είπε:

«Μιλάμε για έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ, που με νέο σχηματισμό προσπαθεί να φτιάξει το αμυντικό κομμάτι και αυτό είναι το σωστό. Ανάλογα και με τους παίκτες που έχεις επιλέγεις και τον σχηματισμό. Από τα πλέι-οφ το άλλαξε ο προπονητής, δε δέχθηκε τέρμα, στο πίσω κομμάτι τα πηγαίνει καλά, αλλά για να κερδίζει τα παιχνίδια του λείπουν καλοί χαφ, ένας ή δύο, πρέπει να ενισχυθεί. Πιστεύω ότι θα δούμε κάτι καινούργιο από τον ΠΑΟΚ. Βλέπουμε πολλούς νεαρούς κι αυτό είναι θετικό».

Τέλος για το θέμα Βιεϊρίνια σχολίασε:

«Είναι εσωτερικό θέμα της ομάδας, πρέπει να παρθεί η καλύτερη απόφαση. Ο Βιεϊρίνια άφησε το στιίγμα του και μπορεί να συνεχίσει να το κάνε. Είναι θέμα της ομάδας και του ποδοσφαιριστή. Ας φύγουν οι εγωισμοί και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.