Θα δούμε γκολ στο Καραϊσκάκη

Γρηγόρης Κόκκινος04 Νοεμβρίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη . Μπορεί να βγάλαμε τριάδα αλλά δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα για πολλούς λόγους. Οι αποδόσεις έπιασαν πάτο σε σημείο να λες δεν αξίζει να τις ποντάρω. Υπήρχαν παιχνίδια με ένα σκασμό ευκαιρίες αλλά χωρίς γκολ με αποτέλεσμα να μην τα πιάσουμε. 

Και φυσικά είχαμε αυτό το εντυπωσιακό 6-1 που έχασε η Ρόμα στην Νορβηγία, αποτέλεσμα που έκανε πάταγο και έδειξε ότι η ομάδα του Μουρίνιο δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Οι δυο θεσμοί δείχνουν ότι δεν έχουν αυτό που ψάχνω και έρχονται πολλά αποτελέσματα αρκετά αλλοπρόσαλλα. Αυτό που θα κάνω λοιπόν είναι να μειώσω το ποντάρισμα μου αφού τα πάντα μπορούν να συμβούν και δεν ψάχνω για θαύματα ούτε είμαι μάγος.

Η Καραμπάγκ τα βρήκε σκούρα με την Καιράτ Αλμάτι βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε και το γύρισε και πλέον με νίκη είναι αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Οι γηπεδούχοι παίζουν τα ρέστα τους αλλά δε μπορούν. Η Γουέστ Χαμ είναι καλά ή αν θέλετε πολύ καλά νίκησε με 3-0 την Γκενκ και έχοντας το απόλυτο χωρίς μάλιστα να δεχθεί μάλιστα γκολ πιστεύω ότι έχει αξία το διπλό. Η Μονακό ήταν πιο αποτελεσματική από την Αϊντχόφεν και πήρε το διπλό στην Ολλανδία με 1-2. Ξέρει ότι όπως ήρθαν τα πράγμα και η ισοπαλία ίσως είναι θετικό αποτέλεσμα αλλά οι Ολλανδοί παίζουν πάντα ανοιχτά. Περιμένω γκολ και από τους δυο.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στην Φρανκφούρτη και έχασε δίκαια με 3-1 και συνεχίζει να έχει αρκετά θέματα στην άμυνα. Η ομάδα της Φρανκφούρτης δεν είναι τέρας εμπιστοσύνης και πιστεύω ότι και πάλι θα δούμε παιχνίδι με γκολ.

Η Γάνδη ήταν καλύτερη και πιο ουσιαστική από την Παρτιζάν και πήρε το διπλό με 0-1 έχοντας το απόλυτο νικών και με μια ακόμα σφραγίζει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Πιστεύω ότι έχει αξία ο άσσος.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ μπορεί να έχει το όνομα η Στουρμ όμως είχε την χάρη με τους Αυστριακούς να κερδίζουν με 2-1 έχοντας πολύ καλύτερη απόδοση και ευκαιρίες στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Μια ψιλή στο διπλό θα τη ρίξω.

Η Σέλτικ ήταν πολύ καλύτερη από την Φερεντσβάρος και νίκησε εύκολα με 2-0 και αν θέλει να συνεχίσει να έχει ελπίδες πρόκρισης θα πρέπει να πάρει διπλό στην Ουγγαρία. Το διπλό πάνω από τα δυο φράγκα δεν το λες ευκαιρία αλλά είναι τίμιο και θα το Κρατήσω. Οι Σκωτσέζοι μετά θα πρέπει να νικήσουν τα «βουνά»…

Η Ουνιόν Βερολίνου έχει όλο το σεβασμό μου αλλά η Φέγενορντ και πιο έμπειρη είναι και καλύτερη ήταν στο παιχνίδι στην Ολλανδία που έληξε 3-1. Οι Ολλανδοί με διπλό περνάνε στην επόμενη φάση και επειδή μου αρέσουν οι αποδόσεις θα κρατήσω το διπλό. Η Αντβέρπ είναι καλή ομάδα ή αν θέλετε δεν είναι καλά και η Φενέρ αφού στο προηγούμενο παιχνίδι ήρθαν ισόπαλοι 2-2. Γκολ πιστεύω ότι θα έχουμε, όρκο για το ποιος θα νικήσει δεν παίρνω.

O Ερυθρός Αστέρας προηγήθηκε στο παιχνίδι με την Μίντιλαντ αλλά φάνηκε να

επαναπαύεται στο γκολ και το πλήρωσε αφού το παιχνίδι έληξε 1-1. Τώρα πιστεύω ότι δεν θα την πατήσει θα πάρει τη νίκη και μαζί την πρόκριση.

Και η Μπέτις θα μπορούσε να νικήσει στην Σεβίλλη αλλά και η Λεβερκούζεν που ήρθαν τελικά ισόπαλες 1-1 και δείχνουν ότι οι δυο αυτές ομάδες θα πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση. Η ισοπαλία μοιάζει βολική και την ποντάρω λόγο απόδοσης.

To be continued ………

Πρώτη πρόταση

ΓΚΕΝΚ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2

ΓΑΝΔΗ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ 1

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 1

Δεύτερη πρόταση

ΚΑΙΡΑΤ ΑΛΜΑΤΙ – ΚΑΡΑΜΠΑΚ 2

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 2

ΦΕΡΕΝΤΖΒΑΡΟΣ- ΣΕΛΤΙΚ 2

Τρίτη πρόταση

ΜΟΝΑΚΟ – ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ G/G & OVER

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΓΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ G/G & OVER

ΑΝΤΒΕΡΠ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ G/G & OVER

Μονά αποδεκτά

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΠΕΤΙΣ Χ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.