«Θα διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο την πρόκριση, να στηρίξει ο κόσμος τους νεαρούς»

Δημήτρης Καλαϊτζής10 Αυγούστου 2020

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού νικηφόρου αγώνα με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλο (2-0), στάθηκε στους νεαρούς παίκτες της ομάδας, τονίζοντας ότι ο κόσμος του Δικεφάλου και όλο το σύνολο του ασπρόμαυρου στρατοπέδου πρέπει να τους στηρίξει!

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ που έφερε στο δρόμο του ΠΑΟΚ την Μπεσίκτας, επισημαίνοντας πώς θα διεκδικήσουν την πρόκριση απέναντι στον τουρκικό σύλλογο με κάθε τρόπο!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν ξεκινήσαμε αυτή την προετοιμασία είχαμε καθορίσει ξεκάθαρα το πώς θα δουλέψουμε, γιατί γνωρίζουμε ότι οι χρονικοί περιορισμοί μας αναγκάζουν να το κάνουμε αυτό. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουν τις ευθύνες που έχει η ομάδα. Το μυαλό μας και ο στόχος όλων είναι στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Θα συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά και συγκέντρωση για να πετύχουμε τον στόχο μας. Από τη στιγμή που έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες θα χρειαστούν την αγάπη και την στήριξη των φιλάθλων μας. 

Με αυτούς θα πορευτούμε μέχρι τέλος. Η διάθεση που έχουν δείξει όλοι, αλλά ειδικά οι νεαροί μας ευχαριστεί πάρα πολύ. Υπάρχει μεγάλη δίψα και θέληση. Αν το συνδυάσουμε όλο αυτό και με την στήριξη όλη της ομάδας και των οπαδών μας θα κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. 

Είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο μας. Θέλουμε μόνο τη νίκη με την Μπεσίκτας για να προχωρήσουμε στον θεσμό. Με κάθε τρόπο θα διεκδικήσουμε την πρόκριση. Θέλουμε να αισθάνονται όλοι μέλος της ομάδας και να παλεύουν σε όλα τα ματς για τη νίκη. Έχω κοιτάξει την Μπεσίκτας εφόσον γνωρίζαμε ότι είναι πιθανή αντίπαλος. 

Όποιος και να ήταν θα τον κοιτούσαμε με την ίδια προσήλωση. Να αναλύσουμε σωστά τον αντίπαλό μας για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στις 25 Αυγούστου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.