Θα διεκδικήσει την πέμπτη θέση η Εθνική πόλο γυναικών

Metrosport Team19 Ιουνίου 2021

Ξεπέρασε  το σοκ της ήττας στα πέναλτι από τη Ρωσία στον χθεσινό προημιτελικό και τον αποκλεισμό από την τετράδα, η Εθνική μας ομάδα πόλο των Γυναικών και ξέσπασε στην Ιαπωνία, στον πρώτο αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5η-8η του World League Super Final. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβλήθηκε άνετα με 17-5 επί των Γιαπωνέζων, το μεσημέρι της Παρασκευής (18/6) στο πρώτο ματς του γκρουπ της παρηγοριάς και έτσι θα διεκδικήσει την 5η θέση της διοργάνωσης, στον τελευταίο αγώνα της αύριο Σάββατο (18/6) στις 16.45 απέναντι στην Ισπανία.

 Παίκτρια του αγώνα (MVP) αναδείχθηκε η Χριστίνα Τσουκαλά (καλή σε άμυνα και οργανωτική στην επίθεση, με 3 γκολ), ενώ πρώτες σκόρερ για την ομάδα η Έλενα Ξενάκη με 5 γκολ και η Ελευθεριάδου με 4.

Οκτάλεπτα: 4-2, 5-0, 4-2, 4-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Σταματοπούλου, Τσουκαλά 3, Τριχά, Ελευθεριάδου 4, Πλευρίτου Μ 1., Ξενάκη 5, Νίνου 1, Πάτρα, Τορνάρου, Πλευρίτου Β., Πλευρίτου Ελ., Μυριοκεφαλιτάκη 3, Σωτηρέλη.

ΙΑΠΩΝΙΑ (Μακιχίρο Μοτομίγοα): Μιούρα, Αρίμα 2, Ινάμπα 1, Ούρα, Ιβάνο 1, Κόιντε, Χασίντα, Νιϊζάουα, Γιαμαμότο 1, Καβαγκούτσι, Νισιγιάμα, Κούντο, Σιόγια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.