ΠΑΟΚ: Θα...χαθεί η μπάλα, είναι ικανός για μεγάλα πράγματα

Γιώργος Καστάνης22 Μαρτίου 2022

Με συνοπτικές διαδικασίες ήρθε η νέα νίκη του ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό στάδιο, μετά το απίστευτο “διπλό” στην Γάνδη και την ιστορική πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αυτός ο ΠΑΟΚ που παίζει χωρίς διακοπές και χωρίς σταματημό, δείχνει ικανός για πολύ μεγάλα πράγματα.

Κέρδισε την ΑΕΚ με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς να απειληθεί επί της ουσίας από τον αντίπαλό του. Έσπασε το “ρόδι” ο Τσόλακ, έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Τσιγγάρας, θα μπορούσε να σκοράρει ο Μιτρίτσα ή εάν ήταν πιο συγκεντρωμένοι οι παίκτες του, ειδικά ο Ζαμπά, θα μπορούσε να είχε σημειωθεί και άλλο γκολ. Και όλα αυτά σε ένα ματς όπου η ΑΕΚ καιγόταν για τους βαθμούς, ο ΠΑΟΚ είχε την ασφάλεια των +9 (πριν από το παιχνίδι) που έγιναν πλέον +12.

Ο Δικέφαλος “καπάρωσε” την δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα, όμως δεν πρόκειται να μείνει εδώ. Να μου το θυμηθείτε. Θα διεκδικήσει, παρά το σερί των αγώνων που ακολουθούν, να μειώσει και άλλο την διαφορά από τον Ολυμπιακό. Χθες, “έπεσε” στους 10.

Θα...χαθεί η μπάλα έως το τέλος, αρκεί να μην υπάρξουν επώδυνοι τραυματισμοί. Υπάρχει βάθος στο ρόστερ, η διαχείριση γίνεται με εξαιρετικό τρόπο από την τεχνική ηγεσία και όσοι αγωνίζονται δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Μόνο στο ματς του ΟΑΚΑ δεν συμμετείχαν για διάφορους λόγους οι Σβαμπ, Μιχάϊ, Καντουρί, Αουγκούστο, ο Βιεϊρίνια έμεινε στον πάγκο, ο Μπίσεσβαρ πήρε ανάσες και μπήκε στο 66ο λεπτό, ο Σοάρες δεν έπαιξε καθόλου, το ίδιο και ο Σάστρε. Επέστρεψε όμως με δυναμικό τρόπο ο Βαρέλα όπως είχε αποκαλύψει η Metrosport που έκανε ένα μεστό, ουσιαστικό παιχνίδι, παρότι είχε να παίξει σε επίσημο παιχνίδι, 105 ημέρες.

Τι δείχνουν όλα αυτά που αναφέρουμε; Ότι ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την περαιτέρω μείωση της διαφοράς από τον πρώτο, στο Πρωτάθλημα, θα παλέψει με πάθος για την πρόκριση στους “τέσσερις” της Ευρώπης και με το ίδιο πάθος την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Να μου το θυμηθείτε, θα...χαθεί η μπάλα έως το τέλος. Αυτός ο ΠΑΟΚ με το μέταλλο του νικητή που έχει αποκτήσει, δείχνει ικανός για πολύ μεγάλα πράγματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.