«Θα χαιρόταν πολύ να έρθει στον ΠΑΟΚ ο Ρέντε, εκεί κολλάει η μεταγραφή»

Metrosport Team09 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γνωστός ατζέντης, Τάσος Μαραγκοζίδης και σκιαγράφησε το προφίλ του Μάρκο Ρέντε που έχει βάλει στο στόχαστρο ο ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε στο αν θα συνεχίσει ο Στέφαν Σβαμπ στον Δικέφαλο.

«Είμαστε σε φουλ δουλειά αυτήν την περίοδο και συνέχεια κάνουμε ραντεβού», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να προσθέσει για τον Μάρκο Ρέντε: «Μέχρι τον περασμένο μήνα συνεργαζόμασταν μαζί με τον Ρέντε. Είχαμε προτείνει από καιρό πριν τον ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ. Μας είχαν πάρει τηλέφωνο πριν δύο εβδομάδες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και μας ρώτησαν τι συμβόλαιο έχει στην ολλανδική ομάδα και τι λεφτά θα ζητήσει προκειμένου να τον παραχωρήσει. Τότε, το ποσό ήταν κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, όμως επειδή η ομάδα έπεσε κατηγορία μπορεί να πέσει στα θέλω της. Ο Ρέντε είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, γρήγορος σέντερ μπακ, πολύ καλός στο passing game, μπορεί να χτίζει παιχνίδι από πίσω, είναι σε καλή ηλικία ποδοσφαιρικά και μπορεί να δώσει ακόμα πολλά. 

Η Χέρακλες έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο, όμως έχασε κάποια κομβικά ματς στο τέλος και μετά την πήρε η κατηφόρα και μοιραία υποβιβάστηκε. Δεν σημαίνει επειδή ήταν στην ομάδα ο παίκτης ότι είναι και κακός. Νομίζω μπορεί να παίξει στο πλάι του Ίνγκασον. Είναι διαφορετικοί παίκτες. Ο Ρέντε δεν είναι πολύ ψηλός, αλλά έχει φοβερό άλμα. Χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια. Στη Χέρακλες είχε περισσότερα πράγματα να κάνει στο γήπεδο, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, ενώ σε μια μεγάλη ομάδα θα κάνει άλλα πράγματα. Μιλάμε μαζί, θα χαιρόταν πολύ να έρθει στον ΠΑΟΚ. Μου ανέφερε ότι η μεταγραφή κολλάει στις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων».

Για τον Σβαμπ και το αν θα συνεχίσει να φοράει τα ασπρόμαυρα και τη νέα σεζόν:

«Ο Σβαμπ έχει προτάσεις από άλλες ομάδες της Ευρώπης. Τον έχει πάρει τηλέφωνο ο Λουτσέσκου και του είπε ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα. Εγώ που επικοινώνησα μαζί του, μου ανέφερε ότι τώρα είναι σε διακοπές με την οικογένειά του και θέλει λίγο χρόνο για να μπορέσει να απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.