Θα αναγκαστούν να σεβαστούν τον ΠΑΟΚ!

Metrosport Team05 Απριλίου 2022

Αρθρογραφεί ο Θάνος Μπούζας

Ένας χρήσιμος χαμάλης του συμφέροντος! Αυτός είναι ο Κλάτεμπεργκ ο οποίος κατάφερε να δώσει διαφορετική έννοια στη λέξη «χαμάλης». Διότι στο νου μας φέρναμε κάποιον παρία που έκανε δουλειές του ποδαριού προκειμένου να συντηρηθεί. Αυτός είναι ένας πλουσιοπάροχα αμειβόμενος ο οποίος υποβιβάζει τη διαιτησία σε τέτοιο σημείο ώστε αυτή να ταιριάζει στο εκάστοτε καλούπι των επιδιώξεων των δικών του που φυσικά είναι ίδιες με των αφεντικών του -συνεταίρων- στην διαιτητική εξουσία και χορηγών στην ουσία, στη μισθοδοσία του.

Την Κυριακή είδαμε να επιτυγχάνεται ένας διπλός στόχος ο οποίος σε παλαιότερες χρονικές περιόδους θα έμοιαζε παράταιρος και ασύμβατος. Να ωφεληθούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Ένας Βόσνιος διαιτητής μαριονέτα που μετά το μπούλιγκ του Var στο 8ο λεπτό από τον Ισπανό και τον ΑΧΑΙΟ, ΝΑΙ ΑΧΑΙΟ βοηθό του, τα έβλεπε όλα πράσινα.

Δεν δόθηκαν 3 πέναλτι τα οποία φυσικά και αιτιολογήθηκαν πλήρως από τους τηλεκριτικούς που βλέποντας ότι δεν υπάρχει αντίδραση από πουθενά , με άνεση απέρριψαν κάθε διαμαρτυρία του ΠΑΟΚ και του κόσμου του. Αλλά όταν ο κ. Σαββίδης αντί να κάνει ένα Μακεδονικό κανάλι πόνταρε σε γνωστές τηλεπερσόνες προκειμένου να πετύχει τηλεθέαση , έπρεπε να υπολογίσει ότι μοιραία θα δει στην ίδια του την ιδιοκτησία να αδικούν κατ’ επανάληψη τον ΠΑΟΚ. Και δε μιλάμε μόνο για την Κυριακή.

Δεκάδες θέματα του ΠΑΟΚ αγνοήθηκαν από το κανάλι του κ. Σαββίδη τη στιγμή που κάθε τι Αθηναϊκό έβρισκε με ευκολία στέγη. Δεν έχουν αντιληφθεί εκεί στους συμβουλάτορες του κ. Σαββίδη ότι οι μόνοι σύμμαχοι που έχει δεν είναι αυτοί που τους πληρώνει αλλά αυτοί που τον αγαπούν και τον σέβονται. Θα καταδείξουμε τα πάντα με μια ερώτηση: θα ήταν ποτέ δυνατόν αυτές οι φάσεις να γινόταν σε βάρος του Παναθηναϊκού και στο ΣΚΑΙ να μην είχαν αφιερώσεις, δηλώσεις, ανακοινώσεις και επαναλαμβανόμενες επιθέσεις; Φυσικά με τον ΠΑΟΚ που έχασε μια ευκαιρία να μπει με κάποιες ελπίδες περισσότερες στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος την πλήρωσε και ο Άρης.

Ας δει ο τελευταίος τις συμμαχίες της διοίκησης και πως αυτές τον προστατεύουν ή αφήνουν τις άλλες ομάδες να έχουν ένα προβάδισμα στη μάχη της Ευρώπης .

Για μας ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν έχει τον παραμικρό σεβασμό από κανένα. Από καμία ομάδα. Ο ίδιος ο ΠΑΟΚ δημιουργεί με την απόδοσή του και τα επιτεύγματά του, τη σταθερότητά του και την πορεία στην Ευρώπη ΣΕΒΑΣΜΟ. Και διαπιστώνει ότι δέχεται περισσότερο σεβασμό από την ΟΥΕΦΑ παρά από τον Κλάτεμπεργκ. Ελπίζουμε πως την Πέμπτη παρά την σαφή ανωτερότητα της Μαρσέιγ, ο ΠΑΟΚ θα δώσει τα πάντα ώστε να διατηρήσει το θαύμα και να το διεκδικήσει στην Τούμπα. Και τότε να δούμε ποιος θα τον σεβαστεί και πόσο μακρόσυρτο θα είναι το «ουουουουουου» σε κάθε εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη επί μιας « πεθαμένης ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.