Τέταρτη σερί ήττα για Βέροια, 0-2 από τη Νίκη Βόλου

Πέτρος Χαριζακλής02 Απριλίου 2023

Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 υπέστη η Βέροια, η οποία ηττήθηκε με 0-2 από τη Νίκη Βόλου και υποχώρησε στην 13η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Ημαθίας δέχθηκε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, αμφότερα από τον Γαβριηλίδη (64'-88'), δεν είχε απάντηση και συνεχίζει να δυσκολεύεται στη μάχη της παραμονής. Στο 67' ο Ορφανίδης αστόχησε σε πέναλτι και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει για τη «Βασίλισσα».

Αντιθέτως, η Νίκη Βόλου με αυτό το τρίποντο ανέβηκε προσωρινά στην 3η θέση με 30 βαθμούς, στο -13 από την κορυφή, όμως έχει δύο ματς περισσότερα από την Αναγέννηση Καρδίτσας που βρίσκεται από κάτω της.

Βέροια (Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Παπαχρήστος, Μουχάλης (83′ Κατσούκης), Στίκας, Καψάλης, Μπλέτσας (74′ Ισαακίδης), Μπουκουβάλας, Ορφανίδης, Γιουκούδης, Ιωάννου (60′ Μπελεβώνης), Μπουόλι (60′ Μπαΐντου).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Λογαράς (89′ Μέτσε), Παναγιωτίδης (89′ Γρομητσάρης), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Κρητικός (71′ Τοπαλίδης), Τζιώρας (89′ Κρημιζάς), Ολαϊσόλα (60′ Τσουκαλάς).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.